• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.06.2019

15:42

IMALO JE MNOGO BOLJIH IGRAČA U PARTIZANU OD MENE! Saša Ilić već zna po kome bi stadion crno-belih trebalo nazvati!

Partizan

IMALO JE MNOGO BOLJIH IGRAČA U PARTIZANU OD MENE! Saša Ilić već zna po kome bi stadion crno-belih trebalo nazvati!

Podeli vest

Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić rekao je da bi stadion u Humskoj nazvao po Momčilu Moci Vukotiću, igraču sa najviše nastupa u crno-belom dresu

Skroman, kao i uvek što je bio, dugogodišnji kapiten Partizana nije imao dilemu da ispred njega postoji više fudbalera koji su zadužili crno-beli dres.

- Po mom mišljenju, u Partizanu postoji jedan igrač koji se izdvaja više od ostalih, a to je Moca Vukotić. Pa ako treba da se stadion zove po nekome, neka bude Stadion Moca Vukotić - rekao je Ilić, gostujućuju u emisji "Lavovske priče".

LOLA JE BIO NAJVEĆI ŽENSKAROŠ! Biljana Obradović otkrila neverovatne detelje iz života fudbalera


Ilić je otkrio i kako je postao kapiten.

- Kapiten sam postao slučajno kad sam imao 19 godina. Partizan je tada imao pravila da igrači uz omladinske škole postaju kapiteni, a ja sam imao sreću da je taman tada otišao Ivan Tomić I rukovodstvo kluba je odlučilo da mi dodeli traku koju sam nosio dosta dugo - rekao je Ilić.

PARTIZAN PRONAŠAO ZAMENU ZA PAVLOVIĆA! Bivši defanzivac Vojvodine na pozajmici u Humskoj!

Bivši as crno-belih, koji je ove sezone završio igračku karijeru, istakao je da je lako biti kapiten kada je sve dobro.

- Biti kapiten Partizana je velika čast, ali lako je biti kapiten u trenucima kada sve ide kako treba, ali kada postane teško, tada je takođe potrebno da staneš ispred ekipe i da ti ekipa veruje -  dodao je on.

"GROBARI" NA NOGAMA! Partizan će uraditi sve da vrati LEONARDA!

Na pitanje kako se odlučio za broj 22, koji je nosio gotovo celu karijeru, Ilić je objasnio: 

- Kada sam počeo da igram, glavnu reč u klubu za dodeljivanje brojeva vodio je ekonom. On mi je kada sam postao prvotimac doneo dres sa brojem jedan i rekao da sada igram pod tim brojem. Nije mi bilo prijatno, ali nisam imao pravo da se bunim. Jedva sam čekao sledeću sezonu kada sam dobio broj 22. Tada je sve krenulo kako treba, imao sam uspehe i na ličnom i na sportskom planu, tako da sam zavoleo taj broj i nisam hteo da ga menjam do kraja karijere - istakao je Ilić,


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija