• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2019

21:20

PARTIZAN POJAČANJE NAŠAO U ŠPANIJI! Bivši fudbaler crno-belih ponovo u Humskoj?

Partizan

PARTIZAN POJAČANJE NAŠAO U ŠPANIJI! Bivši fudbaler crno-belih ponovo u Humskoj?

Podeli vest

Nakon što su završili posao oko prvog pojačanja Dominika Dinge, uprava Partizana se okreće rešavanju narednih želja u letnjem prelaznom roku. Jedna od njih je i Rajko Brežančić nekadašnji igrač crno-belih

Partizan pomno prati dešavanja u plej-ofu španske druge lige u kome učetvuje i Brežančićev klub Malaga. Od eventualnog plasmana u elitu zavisi i sudbina nekadašnjeg igrača Čukaričkog koji ima važeći ugovor sa španskim klubom do 2020. godine.

(VIDEO) MITAR KUM NA SVADBI ZVEZDAŠA! Defanzivac crveno-belih brzo zaboravio na poraz u finalu Kupa! Napadač Fulama zapevao "Đurđevdan"!

Fudbaler je krajem januara prešao iz redova Ueske, gde se nije nigrao, u Malagu, ali mu se minutaža nije značajno popravila. Posle samo tri meča u jesenjem delu sezone (dva u Kupu i jedan u La Ligi), Bražančić je propustio celo proleće u novom klubu zbog povrede mišića, bio je samo jednom na klupi za rezervne igrače i to u meču sa Himnastikom, 24. marta.

Brežančić je ponikao u školi Radničkog iz Nove Pazove, a deo staža u omladinskim selekcijama je proveo i u Partizanu, gde je potpisao i prvi profeionalni ugovor. Branio je još boje Teleoptika Metalca, Bežanije (pozajmice), Čukaričkog, holandskog Az Alkmara, te pomenutih Ueske i Malage u Španij


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija