• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

07.06.2019

07:10

MIJAILOVIĆ: NIJE SMAK SVETA AKO ISPADNEMO OD FMP-A! Predsednik Partizana smiruje "grobare"!

Partizan

MIJAILOVIĆ: NIJE SMAK SVETA AKO ISPADNEMO OD FMP-A! Predsednik Partizana smiruje "grobare"!

Podeli vest

Neće biti tragedija ako se ne plasiramo u finale Košarkaške lige Srbije, poručuje za Informer predsednik Partizana, Ostoja Mijailović

Crno-beli su u sredu uveče poraženi od FMP rezultatom 88:85 u drugom meču polufinalne serije domaćeg prvenstva i sada je rezultat izjednačen na 1:1.

Klub iz Humske prolaz u finale juriće u današnjoj (19.00, Arena sport 1) majstorici, koja će biti odigrana u "Pioniru". Pobednik ovog duela u finalu će se sastati sa Crvenom zvezdom.

Bolji od rivala

Dovoljno smo kvalitetni da trijumfujemo u majstorici, samo to moramo da pokažemo i na terenu
Aleksej Nikolić, košarkaš Partizana

Stabilizacija kluba

Partizan je poslednji put u finalu plej-ofa domaćeg prvenstva igrao 2016. godine. U prethodne dve sezone za titulu su se borili Zvezda i FMP. Uprkos tome, Mijailović kaže da neće biti razočaran ako njegov tim i ove godine propusti finale.

- Ne bi bio neuspeh da se ne plasiramo u finale. Puno smo toga učinili do sad, tako da ne razmišljam u tom pravcu. Ove godine nam je prioritet bila stabilizacija kluba, a ne takmičarski deo. To smo uspeli da uradimo skoro u potpunosti i sad okrećemo novi list i idemo dalje. Dakle, želim da pobedimo, da uđemo u finale i osvojimo trofej, ali ako se to ne dogodi, preživećemo - objašnjava Mijailović.

Prodaja ulaznica počinje danas

Navijači Partizana moći će u petak da kupe karte za duel crno-belih sa FMP u kancelarijama na stadionu od 10 časova, kao i na blagajni hale "Pionir". Cene karata se kreću od 400 dinara za tribine, pa do 2.500 dinara za ložu.

Izabranici Andree Trinkijerija će treći polufinalni meč igrati pred domaćim navijačima, a prvi čovek kluba iz Humske poziva "grobare" da dođu u što većem broju i pomognu crno-belima.

- Iako ne smatram da je plasman u finale obaveza, ova utakmica jeste važna. Moramo da budemo jaki i pametni ako želimo da se plasiramo u finale. Neka nas pun "Pionir" nosi do pobede - ističe Mijailović.

Uvideli greške

Plejmejker Partizana Aleksej Nikolić veruje da njegovi saigrači i on imaju snage da eliminišu FMP.

- Recept za pobedu je da igramo jako kao i u prvom meču. Videli smo gde smo grešili u drugoj utakmici i to ne smemo da ponovimo. Dovoljno smo kvalitetni da trijumfujemo u majstorici, samo to moramo da pokažemo i na terenu. Ide nam u korist i to što ćemo taj treći meč igrati pred "grobarima" - zaključuje Nikolić.








Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!
Politika

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.

18.04.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija