• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2019

20:49

PRED "GROBARIMA" JE DRUGA PRIČA! Partizan samleo FMP i zakazao večiti derbi u finalu Superlige!

Partizan

PRED "GROBARIMA" JE DRUGA PRIČA! Partizan samleo FMP i zakazao večiti derbi u finalu Superlige!

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su FMP u "Pioniru" sa 97:59 (21:12, 31:16, 22:17, 23:14) i tako se plasirali u finale Superlige Srbije posle dve godine pauze. Ekipa Andree Trinkijerija nije nijednog trenutka dovodila u pitanje ime pobednika pa je tako bez većih problema zakazala borbu sa Crvenom zvezdom u borbi za trofej

 

Crno-beli su nakon poraza u Železniku pokazali da (ipak) zaslužuju mesto u finalu domaćeg šampionata. Posle dve godine pauze ponovo će se naći u borbi za trofej i to protiv večitog rivala.

IZNENAĐENJE ZA SVE "PARTIZANOVCE"! Crno-beli košarkaši se sele, pronašli novi dom za narendih 5 godina!

Nije nijednog momenta pitanje pobednika bilo nejasno jer su domaći košarkaši od samog starta meča postavili jak ritam i samo nastavili da nadograđuju prednost koja je prelazila i 40 poena razlike.

Do poluvremena već je bilo "plus 24" pa je bilo jasno ko će na kraju na megdan crveno-belima. Nastavak igre doneo je atraktivnu igru i mnoštvo lepih poteza crno-belih koji su atraktivnim zakucavanjima uveličali pobedu i to pred Bogdanom Bogdanovićem koji je došao da podrži nekadašnji tim.

Foto: Starsportphoto

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija