• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2019

22:15

ZVEZDA? APSOLUTNI FAVORIT! Trinkijeri nakon prolaza u finale skida teret sa pleća Partizana!

Partizan

ZVEZDA? APSOLUTNI FAVORIT! Trinkijeri nakon prolaza u finale skida teret sa pleća Partizana!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je posle večerašnje pobede nad FMP-om i plasmana u finale Superlige Srbije da je zadovoljan reakcijom svog tima nakon poraza u Železniku, kao i da je Crvena zvezda "apsolutni favorit" u finalu plej-ofa

Trener crno-belih bio je zadovoljan odgovorom svojih pulena nakon poraza u Železniku pre dva dana.

- Sve je bilo timski. Velika je vrućina, igra se svaki drugi dan. Malo sam promenio rotaciju, samo da bismo mogli da igramo sveži, da 'peglamo' u odbrani. Bili smo tim i u odbrani u napadu, igrali smo 40 minuta, odgovorili smo na lošu i nekvalitetnu utakmicu i stigli do finala - rekao je Trinkijeri novinarima posle meča.

PRED "GROBARIMA" JE DRUGA PRIČA! Partizan samleo FMP i zakazao večiti derbi u finalu Superlige!

Partizan se večeras plasriao u finale Superlige Srbije, pošto je u polufinalu eliminisao FMP sa 2:1. Crno-beli su večeras pobedili 97:59.

- Svi su učestvovali i svi su se žrtvovali za tim. Mi smo kompletno drugačiji sastav od kraja ABA lige. Neke odluke nisu bile lake, ali želeo sam da vidim na čemu smo s igračima za budućnost... I posle izuzetno loše, prazne, utakmice bez strasti i energije, odgovorili kao tim - dodao je trener crno-belih.

Trinkijeri je kazao da "ima jako specifična očekivanja za finalnu seriju", ali da neće da priča o tome u javnosti, već će preneti igračima.


IZNENAĐENJE ZA SVE "PARTIZANOVCE"! Crno-beli košarkaši se sele, pronašli novi dom za narendih 5 godina!

Trener FMP-a Vladimir Jovanović česitao je crno-belima na plasmanu u finale i dodao da je "izuzetno ponosan na svoje momke" kako su izneli celu sezonu.

- Bili su bolji u ovoj seriji. Mi smo imali mnogo problema, za neke znate, za neke ne znate, ali su moji igrači bili profesionalci. Odlično su se ophodili prema obavezama i klubu tokom cele sezone. Za nas je bila nagrada da odigramo polufinale. Uspeli smo da izborimo i treću utakmicu, ali je ona u ovom trenutku bila preveliki zalogaj. Nismo mogli da se oporavimo za dva dana i spremimo za ovaj meč. Borili smo se do samog kraja - rekao je Jovanović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija