• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2019

09:19

DERBI ZA TITULU! Janković: Ko "udari" prvi...

Partizan

DERBI ZA TITULU! Janković: Ko "udari" prvi...

Podeli vest

Košarkaši Partizana su u finalu Superlige, a Stefan Janković odigrao je odličan meč protiv FMP-a u trećem meču polufinala.

Janković je bio sjajan protiv ekipe FMP-a.

- Bitna utakmica za nas. Dobili su nas u prošloj, znali smo da moramo maksimalno da uđemo. Počeli smo polako, ali smo ušli u ritam. Igramo finale sa Zvezdom, biće teško, moramo isto ovako i još deset puta jače da igramo. Nema šta, mi svi, kao i oni, čekamo finale. Da kažemo svi su znali ko će ga igrati. Igrali smo koliko puta ove godine. Neće biti tu nekih iznenađenja i taktike. To će da se igra muški - rekao je Janković.

- To je finale. To su Partizan i Zvezda, to je rivalstvo, biće tvrdo, jako. Mi ćemo se spremiti, kao i oni što se spremaju, gledali su verovatno i ovu utakmicu. Uđe se muški u utakmicu i igra se energijom - rekao je Janković za "Mozzarsport".

PORUKA IZ ZVEZDE! Besplatan ulaz na prvu utakmicu protiv Partizana!

On je dodao da će Partizan igrati punom snagom.

- Ne gledam sada ko je favorit, ali koliko puta su Zvezda ili Partizan bili jači, pa... To je finale domaće lige, igra se muški, normalno imaš taktike, ali igra se na energiju i skok, ko "udari" prvi. Pitanje je ko će završiti sezonu na lep način. Bitno je da osvojiš sezonu na kraju i da imaš leto ispred sebe, nečeg lepog da se sećaš. Zvezda je prejaka ekipa, preozbiljna ekipa, nema šta. Ima razlog zašto su osvojili ABA ligu i način na koji su osvojili. Nema ni mnogo vremena za spremanje - zaključio je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija