• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2019

14:34

TRINKIJERI OBEĆAVA BORBU: Mi smo ciljeve ispunili, Zvezda je favorit, a to nas dodatno inspiriše!

Partizan

TRINKIJERI OBEĆAVA BORBU: Mi smo ciljeve ispunili, Zvezda je favorit, a to nas dodatno inspiriše!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da će njegova ekipa, iako je ispunila ciljeve u ovoj sezoni, u finalnu seriju plej-ofa Superlige sa Crvenom zvezdom (ponedeljak, 18.00) ući izuzetno motivisano i da je dodatno inspiriše to što su crveno-beli favoriti

- Mi smo ciljeve koje smo jesenas postavili ispunili, prolazna vremena u trci čiji je cilj na kraju sledeće sezone, su nam dala određene pokazatelje. To ne znači da u duele sa Zvezdom ulazimo bez motiva. Činjenica da su favoriti samo nas dodatno inspiriše na borbu, znamo kakve obaveze nosi igranje u dresu Partizana i pružićemo maksimum na terenu sa željom da ispunimo naše i snove naših navijača -  rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Finalna serija plej-ofa Superlige Srbije počinje u ponedeljak od 18 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić", a Zvezda će biti domaćin. Serija se igra na tri pobede, a crveno-beli imaju prednost domaćeg terena.

- Finale svakog takmičenja, posebno lige zemlje olimpijskih, svetskih i evropskih prvaka nosi veliku motivaciju svakom sportisti. Želja da se postane šampion pokretačka je energija svakog dečaka kad počne da se bavi sportom. Pred nama je nova serija mečeva sa najvećim rivalom, protivnikom sa kojim smo ove sezone mnogo puta odmerili snage i sa kojim se odlično poznajemo -  naveo je Trinkijeri.

Foto: Starsportphoto

 



Trener crno-belih dodao je da to što je njegova ekipa osvojila Kup, a protivnik titulu u ABA ligi, ne znači da će u predstojećim utakmicama biti manje žara.

- Zbog titule, ali i zbog toga što su dueli Partizana i Zvezde uvek nešto posebno, što imaju dodatnu draž čak i kad nisu takmičarski. Crvena zvezda je u Superligi i polufinalu sa Megom imala maksimalan učinak, imala par dana više za odmor i pripremu, što joj daje prednost, kao i činjenica da će imati meč više pred svojom publikom -  naveo je Trinkijeri. 

Partizan je u tri utakmice pobedio FMP u polufinalu, dok je Zvezda sa 2:0 bila bolja od Mega Bemaksa.

Druga utakmica u kojoj će Partizan biti domaćin, igra se u sredu od 19 časova, dok je treći meč na programu u subotu, kada će se igrati pred Zvezdinom publikom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija