• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2019

17:51

PARTIZAN SVE BLIŽE EVROLIGI! Briga manje za crno-bele, Alba overila kartu za najjače evropsko takmičenje!

Partizan

PARTIZAN SVE BLIŽE EVROLIGI! Briga manje za crno-bele, Alba overila kartu za najjače evropsko takmičenje!

Podeli vest

Košarkaše Partizana ovog popodneva sačekala je lepa vest jer su igrači Albe iz Berlina uspeli da se plasiralu u finale domaćeg šampionata i tako overe kartu za Evroligu. Oni su bili bolji od Oldenburga sa 100:89 (28:25, 19:18, 23:24, 30:22)

Nemci su vrlo lako stili do 3:0 u seriji. Poslednji meč je završen rezultatom 100:89. Najefikasniji u trijumfu berlinskog sastava bili su Siva i Timan sa po 14 poena.

BEZ "DELIJA" I "GROBARA" na gostovanjima u finalu Superlige!

U finalu Alba će igrati protiv Bajerna za titulu. Sastav iz Minhena već ima ugovor sa Evroligom, tako da Berlincima plasman u elitni evropski kup neće zavisiti od ishoda tog finala.

Sada Partizan ima jednu brigu manje, ali pored crno-belih šansu čekaju Darušafaka, Budućnost iz Podgorice kao i nekoliko klubova iz Rusije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17