• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2019

07:15

PARTIZAN TRAŽI PET MILIONA ZA NAPADAČA! Crno-beli odbili prvu ponudu iz Saudijske Arabije!

Partizan

PARTIZAN TRAŽI PET MILIONA ZA NAPADAČA! Crno-beli odbili prvu ponudu iz Saudijske Arabije!

Podeli vest

Rukovodstvo crno-belih odbilo je ponudu vrednu četiri miliona evra koja je za Rikarda Gomeša (27) stigla iz Saudijske Arabije

Al Ahli želi da dovede napadača Partizana, ali da bi do transfera došlo, Arapi će na račun kluba iz Humske morati da uplate milion više od prvobitne ponude.

BILO BI NEOZBILJNO DA SADA PODNESEM OSTAVKU! Oglasio se selektor Mladen Krstajić!

Partizan je pre dve godine poslovao sa Al Ahlijem, kada je prodao tada najboljeg igrača Leonarda da Silvu za četiri miliona evra. Nadali su se u ovom klubu da će ista suma biti dovoljna i za reprezentativca Zelenortskih Ostrva, ali su se prevarili.

- Rukovodstvo crno-belih je spremno da razgovara o prodaji Rikarda, ali samo ukoliko u klub stigne ponuda od pet miliona evra. Za njega je zainteresovano nekoliko klubova, ali za sada niko nije poslao zadovoljavajuću ponudu - kaže za Informer izvor iz Humske.

Osim Al Ahlija, za strelca 26 golova za crno-bele minule sezone zainteresovana su još dva tima iz Saudijske Arabije, a reč je o Al Fatehu i Al Vahdi. Međutim, oba kluba su spremna da izdvoje tri miliona evra, tako da ih u Humskoj nisu ni uzimali u obzir.

ODBOR FSS ZASEDA POSLE LITVANIJE! Glavna tema, debakl u Ukrajini!

Rikardo Gomeš je u klub stigao prošlog leta kao slobodan igrač i ima ugovor do 2021. godine, tako da će Partizan, ukoliko uspe da izvuče pet miliona evra za snažnog napadača, napraviti odličan posao. Dok u Humskoj pokušavaju da naplate odlične igre svog napadača, Rikardo se sa porodicom odmara u Portugalu. On će još nekoliko dana biti na odmoru, nakon čega će se vratiti u Srbiju kako bi se pojavio na početku priprema crno-belih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija