• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2019

14:57

ARAPI BAŠ VOLE PARTIZANOVCE! Stigla još jedna ponuda u Humsku!

Partizan

ARAPI BAŠ VOLE PARTIZANOVCE! Stigla još jedna ponuda u Humsku!

Podeli vest

Partizanu je stigla ponuda za Rikarda Gomeša iz Saudijske Arabije, ali ne samo za njega

I za Nemanju Nikolića takođe postoji ozbiljno interesovanje iz tog dela sveta, prenosi Telegraf. 
Jedan klub iz Saudijske Arabije se preko posrednika u Humskoj raspitivao o uslovima prodaje igrača, a kontaktiran je i sam Nikolić, koji je izneo svoje uslove. 

PARTIZAN ZAVRŠIO JEDAN TRANSFER! Golman crno-belih karijeru nastavlja u Ksantiju!

Isti izvor tvrdi da ponuda kluba iz Arabije nije dovoljno finansijski primamljiva ni crno-belima, ni samom fudbaleru. Nikolić je potvrdio da je kontakt uspostavljen.

- Postoji interesovanje iz Saudijske Arabije, nemam šta da krijem, ali ne bih preterano tome ni davao značaj u ovom momentu, dok se ne dogodi nešto konkretnije. Ako se pojavi prava ponuda u periodu koji sledi, svakako ću je, u dogovoru sa klubom, i razmotriti. Sešćemo i razgovarati, videti šta je najbolje za Partizan i za mene. Imam ugovor još dve godine, a sve ostalo o tom-potom - kaže Nemanja Nikolić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17