• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2019

22:27

(VIDEO) JEDVA SAM HODAO! Novica objasnio nemoguće uslove za igru, hvalio Zagorca i šmekerski prekinuo izjavu zbog Dobrića!

Partizan

(VIDEO) JEDVA SAM HODAO! Novica objasnio nemoguće uslove za igru, hvalio Zagorca i šmekerski prekinuo izjavu zbog Dobrića!

Podeli vest

Kapiten Partizana Novica Veličković izjavio je posle pobede protiv Crvene zvezde da su uslovi bili nemogući za igru istakavši sreću zbog trojke koju je pogodio Rade Zagorac

On je rekao da su crno-beli imali sreće i da se odmah okreću narednom meču.

Prvu utakmicu smo ispustili, a danas smo imali sreće da pobedimo. Okrećemo se narednoj utakmici. Poznajemo međusobno, koliko smo puta igrali ove godine. Biće borba kao i u svakoj prethodnoj utakmici - naveo je Veličković.

(VIDEO) ZAGORAC JUNAK PARTIZANA! Crno-beli u poslednjem napadu do pobede i izjednačenja u seriji!

On se osvrnuo na pobedonosnu trojku Radeta Zagorca.

- Radi lepo, voli ovaj sport, pametan je momak. Toliko je želeo i hteo. Pravi je momak i zaslužio je. Lopta nije ušla, nego se ušunjala, ali mi je drago zbog njega - rekao je kapiten Partizana.

(VIDEO) DELIRIJUM U "PIONIRU"! Ovako je Zagorac pobedničkom trojkom bacio u trans "grobare"!

Veličković je naveo da su uslovi za igru bili do te mere nemogući da je jedva hodao po terenu, a u momentima davanja izjave zaustavio je Ognjena Dobrića upitavši ga da li je povredio zglob.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mrgud

pre 4 godine

Veeeeliki Novica!Kapiten,sportista,čovek.Dobrićuželim brz oporavak!

Miloš

pre 4 godine

E,to je razlika između nas i njih..Kada je Novica ležao,vikali su "nosi g...no napolje",Jaramazu isto..Ovde je nakon povrede Dobrića,usledio aplauz..Nismo isti i nikada nećemo biti..

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija