• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sportski žurnal

13.06.2019

09:41

KOLAROV NAMESTIO POJAČANJE PARTIZANU! Crno-beli dobijaju desnog beka iz Serije A!

Partizan

KOLAROV NAMESTIO POJAČANJE PARTIZANU! Crno-beli dobijaju desnog beka iz Serije A!

Podeli vest

Nekadašnji desni bek Vojvodine, a protekle sezone član Đenove Ivan Lakićević blizu je dogovora da od naredne sezone obuče dres Partizana, saznaje Sportski žurnal

Lakićević je prošlog leta prešao iz Vojvodine u Đenovu, ali se nije naigrao u ovom italijanskom klubu koji je sve do poslednjeg kola strepeo za opstanak izborivši ga tek u poslednjem kolu remijem protiv Fiorentine.

Ovaj 26-godišnji fudbaler je prošao mlađe kategorije Crvene zvezde, ali nije dobio priliku da debituje u prvom timu, pa je superligašku karijeru počeo da gradi u Donjem Sremu.

Veliku ulogu u ovom transferu imao je Lakićevićev menadžer Nikola Kolarov, brat kapitena fudblaske reprezentacije Srbije, koji je poznat po bliskim odnosima sa ljudima iz Humske.

Ukoliko se ovaj transfer ozvaniči to će značiti da će crno-beli imati potpuno drugačiju desnu stranu u odnosu na prošlu sezonu. Nemanja R. Miletić bi u tom slučaju otišao u inostranstvo, Miroslavu Vulićeviću ugovor ističe u decembru, a Lakićević bi se za startnih 11 borio sa pridošlicom iz Budućnosti Perišom Pešukićem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija