• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.06.2019

13:42

PRED TREĆI MEČ! Trinkijeri: Da moja ekipa bude dostojna dresa koji nosi!

Partizan

PRED TREĆI MEČ! Trinkijeri: Da moja ekipa bude dostojna dresa koji nosi!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred treći meč finalne serije Superlige Srbije, kaže da je Crvena zvezda i dalje favorit, ali da njegovom timu niko ne može da oduzme nadu u titulu

Posle dve utakmice rezultat je 1:1, tako što je Partizan u drugom meču trojkom Radeta Zagorca u poslednjim sekundama izjednačio.

- Prve dve utakmice su samo još jednom potvrdile da derbije odlučuju detalji, jedna lopta. Ništa se nije izmenilo u odnosu na početak serije, Crvena zvezda je i dalje favorit, ali mi imamo naše snove kojih se ne odričemo. U ovakvim serijama, važnu ulogu igra i regeneracija, ko se brže oporavi od napora i zadrži svežinu, ima prednost u odnosu na protivnika - rekao je Trinkijeri.

ZVEZDINO SAOPŠTENJE! "Ogoljeno licemerje tandema Mijailović - Trinkijeri"!

Italijanski stručnjak očekuje od svojih košarkaša da daju maksimum i pokušaju da stignu do brejka.

- Verujem da će moja ekipa i u sutra pružiti maksimum, da će biti dostojna dresa koji nosimo. To je ono što smo dužni sebi, navijačima i Partizanu. Da li će to biti dovoljno za brejk? Niko ne može da garantuje - istakao je Trinkijeri.

Utakmica se igra sutra od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija