• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2019

16:27

PARTIZANU STIŽE SKORO POLA MILIONA EVRA IZ LETONIJE! Crno-beli dobili Rigu pred Arbitražnim sudom FIFA!

Partizan

PARTIZANU STIŽE SKORO POLA MILIONA EVRA IZ LETONIJE! Crno-beli dobili Rigu pred Arbitražnim sudom FIFA!

Podeli vest

FK Partizan inkasiraće 450.000 evra na ime spora sa letonskom Rigom koja je početkom 2017. godine na nepropisan način angažovala nekadašnjeg štopera crno-belik Sedrika Goguu

Letonski klub je svojevremeno potpisao ugovor sa Goguom, dok je visoki štoper bio pod ugovorom sa crno-belima, pa je Partizan tužio Letonce pred Arbitražnim sudom i dobio spor. 

Osim navedene sume, crno-belima će biti ispaćeno i dodatnih 150.000 evra. 

Gogua je stigao u Partizan iz finske ekipe SJK, početkom 2016. godine i to za sumu od 400.000 evra i isprva je pokazivao dobar potencijal u dresu crno-belih.

Ipak, momak iz Obale Slonovače je van terena živeo potpuno nesportski i to je vremenom uzimalo danak, te je na kraju završio i u policijskoj stanici zbog vožnje u alkoholisanom stanju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija