• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzart Sport

16.06.2019

17:31

SUMA: MOGU DA IGRAM U PARTIZANU! Povratnik u redove crno-belih naveo neophodan uslov za dobre partije!

Partizan

SUMA: MOGU DA IGRAM U PARTIZANU! Povratnik u redove crno-belih naveo neophodan uslov za dobre partije!

Podeli vest

Povratnik u redove Partizana Sejduba Suma istakao je da je uveren da će u narednoj sezoni izboriti mesto u startnih 11 u dresu crno-belih navodeći da je neadekvatna pozicija u timu u prvom mandatu uticala da se ne snađe najbolje

Suma se u subotu pojavio na pripremama Partizana, a u razgovoru za Mocart Sport naveo je da se nada da će od naredne sezone igrati u prvoj postavi.

- Ako me pitate da li smatram da za mene ima mesta u prvih 11, naravno da mislim. Mada, situacija je takva da šef drži sve konce i odlučuje ko će na teren. Daću sve od sebe da mu pokažem da zaslužujem da budem ovde - rekao je Suma za ovaj sportski portal.

On je objasnio najveći razlog zbog čega se nije snašao u prvom mandatu.

Najviše mi odgovara mesto ispred kaznenog prostora. Ne na krilu, nego u sredini, jer sam najbolje partije u karijeri, u Slovačkoj i Južnoj Africi, pružao na poziciji centralnog veznog ofanzivnog igrača. U Partizanu je bilo drugačije. Ljudi moraju da razumeju da nisam igrao na mestu na kome se najbolje snalazim, svi znaju da sam najkorisniji kad dejstvujem iza napadača. Voleo bih da u Beogradu dobijem šansu i pokažem da baš tu mogu da doprinesem najviše - objasnio je omaleni fudbaler.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 4 godine

To je bolna sudbina jednog velikog kluba.Nikako da se isčupa iz mafijaških ruku.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija