• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2019

08:14

ZAGORAC POSLAO NEOBIČNU PORUKU POSLE FINALA! Da li sledi rastanak sa crno-belima posle samo jedne sezone?

Partizan

ZAGORAC POSLAO NEOBIČNU PORUKU POSLE FINALA! Da li sledi rastanak sa crno-belima posle samo jedne sezone?

Podeli vest

Košarkaš Partizana Rade Zagorac oglasio se na Instagramu posle poraza u finalnoj seriji Košarkaške lige Srbije Srbije poslavši poruku koja može dvojako da se tumači u vezi sa njegovim ostankom u klubu naredne sezone

Reprezentativac Srbije se obratio navijačima priznavši im da mu se debitantska sezona u crno-belom dresu nije završila onako kako je zamišljao.

Ne želim da kažem hvala jer sam vaspitavan tako da se to u porodici nikada ne govori. Obostrano poštovanje i briga, to je ono što sam od vas dobio i nadam se uzvratio na neki način. Bili ste svedoci mog rasta, mog pada pa opet. Nije se završilo onako kako sam zamislio kada sam došao, ali pametan čovek je pričao o različitosti tajminga kada rezultat ubira plodove rada. Nikada neću zaboraviti ljubav koju ste me dali. Bolja vremena su pred nama, a sunce koje svih ovih godina dozivamo, hrabro probija sve oblake koji su ga zaklanjali. Dao sam ti godine, najbolje i najlepše - napisao jej Zagorac posle meča.

Zagorac iza sebe ima veoma turbulentnu sezonu, pošto je doživeo veliki broj povreda, a u finalu Superlige protiv Crvene zvezde nije bio na željenom nivou u većini serije, bez obzira na to što je rešio drugi meč finala i izjednačio u seriji na 1:1.

Podsetimo, Zvezda je u ponedeljak uveče slavila košem Bilija Berona u poslednjoj sekundi meča i tako stigla do pete uzastopne titule šampiona Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija