• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2019

10:00

VALIJENTE OSTAJE SAMO AKO NIŠTA NE NAĐE! Vazura potvrdio da je Španac na izlaznim vratima, a evo šta će biti sa Pantićem

Partizan

VALIJENTE OSTAJE SAMO AKO NIŠTA NE NAĐE! Vazura potvrdio da je Španac na izlaznim vratima, a evo šta će biti sa Pantićem

Podeli vest

Španski fudbaler Mark Valijente blizu je odlaska iz Partizana budući da je želja rukovodstva iz Humske da se na poziciji štopera angažuje igrač sa domaćim pasošem

Partizan čeka naporno leto u formiranju tima za narednu sezonu u kome je na vrhu liste prioriteta postavljen plasman u Ligu Evrope.

Sa tim u vezi već se radi uveliko da formiranju igračkog kadra, a generalni direktor crno-belih Miloš Vazura rekao je da je Španac Valijente najbliži odlasku iz kluba.

Ako bude odlazio, to će biti transfer. Mark je dobar igrač, fin čovek, ali ima i dobre uslove u Partizanu. S druge strane, poželjno je da u odbrani imamo uglavnom igrače sa srpskim pasošem, kako bismo za ofanzivni deo tima oslobodili mesto strancima. Pod uslovom da ništa ne nađe, ostaće Valijente, nema nikakvih problema. Baš kao što nije problem što se na prozivci pojavio spisak od 39 imena, biće skraćen do polaska na Zlatibor - rekao je Vazura.

ZAŠTO SE IGRA PLEJ-OF? Vazura zapanjen odlukom da se ukine podela bodova, a ostane doigravanje u Superligi

On je naveo da postoji interesovanje za nekoliko igrača crno-belih, pre svih od klubova sa Istoka.

- Ima interesovanja za naše igrače. Ne samo za malopre pomenute. Na primer, Aleksandra Šćekića i Gorana Zakarića traže turski, a Nemanju Nikolića klubovi iz Saudijske Arabije. Sve radimo u dogovoru sa stručnim štabom, kako Savo Milošević i njegovi saradnici procene, tako će i biti - rekao je Vazura.

Ono što najviše zanima navijače Partizana je da li će i naredne sezone u crno-belom dresu gledati Danila Pantića kome je istekla pozajmica iz Čelsija.

- Ključna stvar – Dača želi da ostane. Naravno, hoćemo i mi. Pregovori se razvijaju u dobrom pravcu - uverava Vazura navijače u pozitivan ishod pregovora sa mladim reprezentativcem Srbije.

On je najavio dolazak levog bek i štopera u narednom periodu dodavši da će Luka Cucin na pozajmicu u Spartak, Humsku će privremeno napustiti i Jovan Kokir, a da će se još videti kakav je status Veljka Birmančevića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija