• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2019

15:44

(FOTO) NOVICA NA PREKRETNICI! Kapitenu Partizana i još dvojici igrača crno-belih istekao ugovor, hoće li im biti ponuđen novi?

Partizan

(FOTO) NOVICA NA PREKRETNICI! Kapitenu Partizana i još dvojici igrača crno-belih istekao ugovor, hoće li im biti ponuđen novi?

Podeli vest

Kapitenu KK Partizan Novici Veličkoviću istekao je ugovor sa vicešampionom Srbije i pred nadolazeće leto postavlja se pitanje da li će mu uprava kluba ponuditi novi

Veličković je već tri godine član Partizana i za to vreme je u povratničkom mandatu uzeo dva Kupa Radivoja Koraća.

Bivši reprezentativac Srbije je istinski vođa crno-belih, ali su ga povrede u prethodnom periodu sputale i pitanje je koliko će rukovodstvo Partizana imati sluha za miljenika "grobara".

Osim Veličkovića ugovori su istekli i Aleksu Renforu, koji ima solidnu sezonu iza sebe, kao i centru Đorđu Gagiću.

Foto: Starsportphoto

 

Rade Zagorac ima ugovor na još godinu dana, ali je njegov post na Instagramu izazvao dosta dileme, koji čak ni u ponovljenom nije uspeo da do kraja razreši.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija