KRV NIJE VODA! Partizan posle Vladimira Stojkovića brani Vladimir Stojković!

Starsportphoto

09:12 Partizan

informer.rs | 21. 06. 2019.

KRV NIJE VODA! Partizan posle Vladimira Stojkovića brani Vladimir Stojković!

I posle Vladimira Stojković, Vladimir Stojković! U Partizanu ne razmišljaju o rastanaku sa iskusnim čuvarom mreže, ali pojavila se mogućnost da njegov bratanac istog imena i prezimena obuče dres tima iz Humske

Ovom čuvaru mreže je istekao ugovor sa Sportignom, a o kvalitetima svog bratanca govorio je bivši čuvar mreže reprezentacije Srbije.

- Tačno je da je bratanac trenutno u Srbiji i da se sprema za novu sezonu. Da ne ispadne da ga hvalim ili preporučujem, jer to nikad ne bih dozvolio sebi. Ne bih ni sina protežirao, voleo bih da se Vladimir izbori bez ičije pomoći, kao što sam ja kroz karijeru činio, da pokaže koliko vredi, a stvarno mislim da može da napravi finu karijeru. Iza sebe ima 50-ak utakmica u jakom takmičenju kakvo je Druga liga Portugalije. Dobro se razvija i bilo gde da ode, bitno mu je da brani - rekao je Vladimir Stojković stariji za "Mozzarsport".

Partizan pored Stojkovića ima još Kljajića, Stevanović i Popovića na golu, ali isti izvor tvrdi da su crno-beli spremni da angažuju golmana koji bi narednu deceniju mogao da brani na vrhunskom nivou.

DA LI JE OVO NEMOGUĆA MISIJA? Milošević našao štopera u Portugalu, ali ima jedan problem!

Za sada je sve na nivou glasina, a bilo bi zanimljivo da na golu Partizana Vladimir Stojković zameni Vladimira Stojkovića...