• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2019

08:35

POJAČANJE IZ ROME! Partizan ima novog Rikarda i buduću "zlatnu koku"!

Partizan

POJAČANJE IZ ROME! Partizan ima novog Rikarda i buduću "zlatnu koku"!

Podeli vest

Partizan ima novog napadača! Umar Sadik je potpisao ugovor sa crno-belima, a trener Savo Milošević otkrio je o kakvom igraču je reč

- Na Sadiku smo radili dobrih mesec i po dana, tako da mogu da kažem da sam zadovoljan. Znate i sami kakva je naša situacija što se tiče špiceva, pa je ovo jedna jako dobra vest i za mene i za klub - rekao je Milošević a prenosi "Telegraf".

Trener crno-belih uporedio je novog igrača sa Rikardom.

Vrlo je sličan Rikardu, s tim da postoji razlika u godinama. Nema to iskustvo kao Rikardo, ali možda ima malo veći potencijal. Ovo je ujedno i dobra investicija za Partizan, pošto može da odigra dobrih sezonu ili dve pa da bude prodat.

PARTIZAN DOVEO NOVOG NAPADAČA! Crno-belima stiglo pojačanje iz Rome!

On tvrdi i da Sadik poseduje ljudske kvalitete.

-  Apsolutno! Gledali smo dosta utakmica, da vas ne smaram sa tim detaljima. Jako je nezahvalno i teško kupovati igrače preko video snimaka. Morate da posvetite tome pažnju mnogo više nego kada imate priliku da igrača vidite uživo. Zadovoljan sam sa Sadikom pošto ima sve one osobine koje sam ja želeo kada je špic u pitanju. Rikardo je na izlaznim vratima, pa smo pre svega želeli nekog sličnog njemu. Tražili smo visokog igrača, tako da, sve ono što nam je bilo neophodno, verujemo da Umar može - zaključio je Milošević.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija