• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2019

22:27

(VIDEO) URNEBESNO! Brežančić se dohvatio mikrofona, a usledila je pesma gde se spominje ZVEZDA!

Partizan

(VIDEO) URNEBESNO! Brežančić se dohvatio mikrofona, a usledila je pesma gde se spominje ZVEZDA!

Podeli vest

Uobičajeni ulazak u tim imala su u Partizanu dvojica novajlija - Rajko Brežančič i Umar Sadiku, koji su pred celim timom imali priliku da pokažu sa kakvim vokalnim sposobnostima raspolažu

Bilo je prilično zabavno. Prvi se latio mikrofona povratnik u redove crno-belih Brežančić koji je zapevao čuveni hit Šaka Polumente "Pod sjajem ružičastih zvezda" i mada se nije previše istakao u pevačkom umeću, izmamio je osmehe saigrača koju su blagonaklono prihvatili ovaj izbor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tradicija nalaže....@brezancic_r @sadiq.umar19 ✨

Објава коју дели FK Partizan (@partizanbelgrade) дана 8. Јул 2019. у 12:27 PDT

Interesantno je da se u pesmi često spominje imenica zvezda, ali pesma je toliko popularna i posle dve i po decenije da ni u jednom trenutku ne asocira na Partizanovog velikog rivala.

Za mikrofonom je bio i Sadiku, koji je takođe izašao na podijum i imao neprijatnu ulogu da zabavi saigrače.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija