• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

10.07.2019

20:40

POSLE SJAJNE POBEDE! MIlošević: Neću da dižemo glavu, od Sadika očekuje mnogo

Partizan

POSLE SJAJNE POBEDE! MIlošević: Neću da dižemo glavu, od Sadika očekuje mnogo

Podeli vest

Fudbaleri Partizana bili su bolji od Bordoa (2:1) u prijateljskom meču, a trener tima iz Humske Savo Milošević bio je zadovoljan, ali i oprezan posle meča

- Zadovoljan sam, kao što sam bio i protiv Olimpije. Rezutat jeste drugačiji, ali to nije bilo primarno. Važno je da vidimo gde smo u fizičkoj spremi i taktici. Ovo je možda i najteža utakmica na fizičkom aspektu, radili smo poslednjih pet dana baš jako - rekao je Milošević.

Novajlija Sadik postigao je gol.

- Očekujemo mnogo od Sadika. Nije još spreman, ulazi u ritam. Tražili smo dubinu, imao dobru nameštenu ekipu, možemo čak i da se vratimo par metara nazad. Tražili smo takvog špica, na nama je da ga podignemo na viši nivo.

(VIDEO) PARTIZAN SRUŠIO BORDO! Pobeda koja obećava, Sadikov prvenac i preporođeni Suma!

Sjajan na ovom meču bio je i Saša Zdjelar.

- Neko u svlačionici reče da je Zdjelar odigrao dobro, tako dobro da će ga kupiti Bordo... Insistiram na timu, uvek neko iskoči i važno je da budemo tim. Danas su svi igrali dobro

Za kraj, Milošević nije želeo euforiju.

- Hteli smo da vidimo da li će pasti ritam kad zamenimo igrače. Rezervisti su imali manje vremena, ali su dobro odradili posao. Neću da dižemo glave, lepo je pobediti ozbiljnu ekipu, ali važno je da se spremimo - zaključio je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran Dimitrijevic

pre 4 godine

Drzi Savo kormilo! Izgleda da to umes.Ako budes trener bar pola od onoga koliki si covek,bice veselja u Humskoj.SRECNO!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija