• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2019

14:38

DAO GOL ZVEZDI, PARTIZAN NIJE GUBIO VREME! Crno-beli doveli napadača!

Partizan

DAO GOL ZVEZDI, PARTIZAN NIJE GUBIO VREME! Crno-beli doveli napadača!

Podeli vest

Mladi fudbaler Mačve 22-godišnji Petar Gigić novi je napadač Partizana

On je sedmi fudbaler koga je Partizan angažovao u letnjem prelaznom roku. Kako prenosi Telegraf. Gigić će potpisati četvorogodišnji ugovor.

Radi se o momku koji je ponikao u omladinskim selekcijama Radničkog iz Niša i OFK Beograda, u kome je 2015. godine potpisao i prvi profesionalni ugovor i proveo ukupno dve sezone na Karaburmi.

GOMEŠ SE DOGOVORIO SA ARAPIMA! Zapelo je na relaciji Partizan - Al Šarža!

CRNOGORAC NA METI PARTIZANA! Crno-beli dovode definzivca iz Čukaričkog!

Potiom je usledio poziv iz Šapca od strane prvog čoveka kluba Ivice Kralja. Gigić je u proteklom takmičenju u Superligi dobio daleko značajniju rolu u Mačvi, za koju je na 27 utakmica postigao sedam golova. Bio je strelac i na gostovanju Crvenoj zvezdi krajem marta na stadionu "Rajko Mitić".

"U PET DO 12"! Petroviću isplaćeno 69.195 evra, Partizanu skinuta suspenzija!

U Humsku su ovog leta stigli Dominik Dinga, Igor Vujačić, desni bek Periša Pešukić, levi Rajko Brežančić, krilo Aleksandar Lutovac i špic Umar Sadik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stan collymore

pre 4 godine

e svaka vam cast na "pojačanju".....jadan je Partizan kad dovodi ovakva pojačanja....samo neka je dzabe....idemoooooooooo.....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija