• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2019

16:10

OVO NIJE TIM KOJI SAM ŽELEO! Milošević iznenadio izjavom pred početak nove sezone!

Partizan

OVO NIJE TIM KOJI SAM ŽELEO! Milošević iznenadio izjavom pred početak nove sezone!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred početak sezone u Superligi i prvi meč protiv Inđije, rekao je da će njegov tim imati težak zadatak protiv novajlije u najjačem rangu srpskog fudbala

Šef stručnog štaba crno-belih rekao je da tim koji ima nije onakav kakav je on želeo da bude, ali da neće "kukati" zbog toga.

LOPTA SE OPET "KOTRLJA" SRPSKIM STADIONIMA! TSC slavio na Voždovcu i najavio da puca na visoko!

- Nisam želeo ovakav tim, ali ako krenemo da pričamo o tim stvarima ispašće da kukam, a to nikad ne radim - rekao je kratko Milošević, a zatim se okrenuo meču sa Inđijom:

- Mislim da smo spremni za sutrašnju utakmicu. Kao i svaki početak očekujemo da će biti teško. Sa druge strane svi znamo koliko znači dobar početak u ligi za sve ono što će se dešavati. Ovaj mesec će biti naporan za nas, jer ćemo konstantno da igramo četvrtak - nedalja. Ali je još važnije da od početka uđemo jako, čvrsto sa dobrim rezultatima koji su nam neophodni zbog samopouzdanja. Sutrašnja utakmica je jako bitna za nas - kaže trener.

Šef stručnog štaba crno-belih istakao je da dobro poznaje sutrašnjeg rivala i da će njegov tim morati da da maksimum.

- Ekipu Inđije poznajem vise nego druge u Superligi. Poslednjih nekoliko godina sam ih gledao u Prvoj ligi. Poznajem tim i trenera. Zasluženo su ušli u Superligu, imaju kvaliteta. Njihov trener je jedan od retkih koji želi posed i nadigravanje, što je za svaku pohvalu. Očekujem dosta dobru utakmicu. Moraćemo da damo svoj maksimum. Igraju drugačije od ostalih ekipa u Superligi sa kojima smo se susretali - rekao je Milošević, koji je dodao da je ekipa spremna oko 90 odsto. Napravali smo da i utakmica protiv Inđije bude završni deo pročesa priprema. Dobro je što ćemo na početku imati veliki broj utakmica što će nas pomoći da uđemo u takmičarski ritam - dodaje trener Partizana.

Milošević je istakao da tim koji će sutra da izađe na teren protiv inđije nije igrao ni na jednoj pripremnoj utakmici, a govorio je i o tome kakvi su ciljevi Partizana u novoj sezoni.

- Jedino što mogu da obećam da ćemo dati svoj maksimum. Mislim da smo dali neke smernice i ekipa je pokazala šta želi. Probaćemo da približimo mentalitet, taktičku dispciplinu i voljini momenat onome kako se igra u Evropi. Cilj su trofeji, naravno - zaključio je Milošević.

Meč između Inđije i Partizana igra se sutra od 18.00 na Gradskom stadionu u Inđiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 4 godine

HA, HA, HA... SAVA LEGENDA. ŠTO KAŽU DA JA ISTURIM ALIBI NA VREME ZLU NETREBALO. DA SE ZAŠTITIM NA VREME I OGRADIM. KRALJ.

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija