• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. G.

26.07.2019

07:07

PARTIZAN NIJE PRODAO RIKARDA ZA 3.600.000 EVRA! Ovo su DETALJI TRANSFERA, a Gomeš će ZARADITI MILIONE!

Partizan

PARTIZAN NIJE PRODAO RIKARDA ZA 3.600.000 EVRA! Ovo su DETALJI TRANSFERA, a Gomeš će ZARADITI MILIONE!

Podeli vest

Partizan je uspeo da proda Rikarda Gomeša (27) i da zaradi tri miliona evra!

Najbolji strelac crno-belih iz prošle sezone Rikardo Gomeš definitivno će preći u Al Šaržu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a klub iz Humske će zaraditi tri miliona evra, uz dodatne bonuse, koji iznose 600.000 evra.

Prodaju Rikarda potvrdio je i generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Tvrdili pazar

Bilo je u poslednjih nekoliko dana natezanja hoće li obeštećenje biti 2,7, 2,9 ili 3,1 milion, ali na kraju je dogovor pao na tri miliona
Izvor Informera

- Posao je završen na zadovoljstvo sve tri strane. Partizan će dobiti obeštećenje od tri miliona, a kroz bonuse može da inkasira još 600.000 evra - potvrdio je Vazura.

Danas potpisivanje

Pregovori s Arapima bili su veoma dugi i činilo se u jednom trenutku da će propasti. Naročito zbog činjenice da je Partizan uporno zahtevao obeštećenje od minimum četiri miliona evra, a Al Šarža je imala nameru da napadača sa Zelenortskih Ostrva dovede za 2,5 miliona. Ipak, prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja u Humskoj, dve strane su u noći između srede i četvrtka utanačile sve detalje.

- Rešeno je sve, Rikardo ide. Ostalo je samo da klupsko rukovodstvo potpiše potrebnu dokumentaciju, a to će učiniti danas. To sve je i juče moglo da se obavi, ali čelnici Partizana su bili u Velsu na utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Konahs Kija. Rikardo će do kraja nedelje biti i zvanično predstavljen u Al Šarži. Bilo je u poslednjih nekoliko dana natezanja hoće li obeštećenje biti 2,7, 2,9 ili 3,1 milion, ali na kraju je dogovor tri miliona i bonusi, koji će zavisiti od toga koliko će Rikardo biti efikasan - tvrdi izvor iz Partizana.

GOTOVO - NAPADAČ NAPUSTIO PARTIZAN! Crno-beli završili veliki transfer i zaradili 3.600.000 evra!

POČINJE CRNO-BELA EVRO STORIJA! Milošević: Po svaku cenu moramo da izbegnemo duel igru!


Fudbaler koji je prošle sezone postigao 26 golova u svim takmičenjima u Emiratima zarađivaće milion evra godišnje. On je svoje uslove dogovorio još pre mesec dana, ali se samo čekalo da se klubovi usaglase oko obeštećenja.
 

26 GOLOVA

ZA PARTIZAN U PROŠLOJ SEZONI POSTIGAO JE RIKARDO GOMEŠ

Osim Šarže, za visokog napadača bili su zainteresovani Al Ain iz UAE i Al Ahli iz Saudijske Arabije. Iako se spominjalo da su spremni da daju i preko četiri miliona evra, ti klubovi nikad nisu poslali zvaničnu ponudu u Humsku.

Vraćaju dugove

Novac od Rikarda Gomeša Partizan će iskoristiti da isplati deo zaostalih dugovanja prvotimcima i da dovede još neko pojačanje do kraja prelaznog roka. Nije tajna da trener Savo Milošević nije zadovoljan jačinom tima koji ima i u više navrata je izjavio kako mu je potrebno još nekoliko kvalitetnih fudbalera.

- Još čekamo pojačanja, nadam se da će to uskoro biti rešeno. S postojećim igračkim kadrom teško da možemo da igramo na tri fronta - pričao je nedavno Milošević.

Nakon što legnu pare na račun od Rikarda, Partizan će pokušati da dovede japanskog ofanzivca iz Arsenala Takumu Asana. Osim njega, čekaju se i defanzivni vezni, levo krilo, a možda i još jedan napadač.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija