• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2019

19:36

ČELNIK PARTIZANA ZAPRETIO: Ako uprava bude ĆUTALA, ODLAZIM!

Partizan

ČELNIK PARTIZANA ZAPRETIO: Ako uprava bude ĆUTALA, ODLAZIM!

Podeli vest

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić najavio je odlazak iz kluba ako uprava kluba iz Humske i dalje bude bila nema i ne bude reagovala na sumnjive radnje u domaćem prvenstvu

Vuletić najviše sumnji ima za prvi gol Zvezde protiv Radničkog, primetio je nonšalanciju odbrane Nišlija. Imao je šta da kaže i saradnicima iz uprave kluba.

- Saglasan sam da uprava, kojoj pripadam, previše i uporno ćuti. To će se ili promeniti u nastavku ove sezone ili ja neću biti više njen deo - poručio je potpredsednik crno-belihna Tviteru.

PAVLOVIĆ I MILETIĆ PUNE KASU PARTIZANA! Trener Seltika oduševljen igračima crno-belih!

NEMA BRIGE ZA GLEDAOCE U SRBIJI! Obezbeđeni prenosi naših klubova u Ligi šampiona i Ligi Evrope!

Nije ćutao ni navijačima Crvene zvezde na brojne kritike. 

- Uvažena, ne znam dokle seže Vaša neuka zluradost? Ovde je samo reč o jasno vidljivoj nameri golmana Radničkog da ni ne pokuša da odbrani udarac Pavkova. Za to nije potrebna struka, već samo oftalmolog onome ko ne vidi. Ne zahvaljujte, objasnio sam Vam ovo 'pro bono' (za opšte dobro).

Sskrenuo je pažnju da Fudbalski savez Srbije još ništa nije preduzeo po pitanju konstituisanja Komisije za VAR tehnologiju.-

- Pa...da počnemo: Dobro veče, FSS, zašto, u martu osnovana Komisija za uvođenje VAR tehnologije, još nije ni konstituisana, a kamoli počela sa radom? - postavio je pitanje Vladimir Vuletić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivanks

pre 4 godine

Ne verujem kako ovaj covej siri mrznju I svoje neznanje I neznanje uprave pravda nekim glupostima. Prodali sve doveli nista I ocekuju sve hahahahah a vidi se po njegovom izgledu I gradji da se bas razume u sport I bavio se hahaahha smesan I nebitan lik UPRAVA NAPOLJE

Marko

pre 4 godine

Ti ne razumes sta je to integritet, a Profesor upravo to ima. Nije to predmet za tebe. Drzi se ti shipke.

gagom

pre 4 godine

Lepo profa objasni;ne treba biti posebno stručan,dovoljno je imati oči! Ne znam samo šta bi trebao biti neko čije mišljenje bi cigani uvažili a da je njegov sud nepovoljan po zvezdanu!?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija