• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2019

18:31

(FOTO) AKO JE NEKO ZASLUŽIO, SALE JE! Legenda Partizana dobila mural u Beogradu!

Partizan

(FOTO) AKO JE NEKO ZASLUŽIO, SALE JE! Legenda Partizana dobila mural u Beogradu!

Podeli vest

Nekadašnji kapiten Partizana, koji je prošle sezone odlučio da je vreme za penziju dobio je mural u beogradskom naselju Borča

Saša Ilić je tokom karijere zadužio Grobare i postao legenda Partizana, a koliko ga navijači vole pokazali su i muralom koji je osvanuo u njegovu čast.

DOBRE VESTI ZA PARTIZAN! Defanzivac trenirao, spreman za duel sa Malatijom!

Pravo umetničko delo napravljeno je od strane navijača Partizana, gde je na jednom zidu osvanula slika Saše Ilića u dresu Partizana, uz broj 22, koji je nosio tokom karijere, kao i sliku sa njegovog oproštaja u Humskoj, kada je sa svojim sinom istrčao poslednji krug u Partizanovom hramu fudbala.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija