• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2019

15:10

EKSPRESAN ODGOVOR IZ PARTIZANA! Vuletić odbrusio Biniću: Brz i hitar se razlikuju kao glup i neinteligentan!

Partizan

EKSPRESAN ODGOVOR IZ PARTIZANA! Vuletić odbrusio Biniću: Brz i hitar se razlikuju kao glup i neinteligentan!

Podeli vest

Nakon što je Dragiša Binić prokomentarisao dovođenje i prvi nastup u crno-belom dresu Japanca Takume Asana odmah se nakon toga oglasio i potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić

Legenda Crvene zvezde je "podigla prašinu" izjavom o najzvučnijem pojačanju Partizana ovog leta.

"GROBARIMA" SE OVO NEĆE SVIDETI! Zvezdina legenda nagrdila Asana: Limitiran je, nije ni brz nego hitar!

 

 

- Asana sam gledao i ranije, ništa posebno. Mene nije impresionirao ovom utakmicom. Nedovoljno tehnički obučen i dekoncentrisan u situaciji ‘jedan na jedan’. Kao i njegovi sunarodnici, specifične je građe, limitiran za ozbiljan fudbal. Budimo realni: da nešto vredi, ostao bi i igrao u sređenijem svetu – rekao je, između ostalog, Dragiša Binić.

Zbog toga je stigla reakcija iz Humske, tačnije od strane potpredsednika Partizana VladimiraVuletića, koji je u izjavi za HotSport oštro odgovorio nekadašnjem Zvezdinom asu.

U paničnom strahu kako opravdati najskupljeg igrača u istoriji fudbala na ovim prostorima, interkontinentalnog ‘idi mi – dođi mi napadača, latio se, ničim izazvan, Dragiša Binić da ocenjuje igrače Partizana. U svojoj oholoj taštini neznanja i neukosti, sebi, sa mesta člana Izvršnog odbora FSS zaduženog za regularnost takmičenja, on dozvoljava da se bavi performansama igrača jednog kluba – počeo je Vuletić.

On ne radi ono što mu je nadležnost – pa do danas, još u martu izglasana Radna grupa za uvođenje VAR tehnologije nije ni otpočela sa radom i liči da nikad neće – naglasio je potpredsednik crno-belih

Vuletić je posebno apostrofirao reči Binića da je nedavno pričao sa Marčelom Lipijem, koji je navodno radio sa Asanom, i za koga je Italijan rekao da nikada ne bi u njegovom timu bio ni među rezervama.

On se, u velikom naporu kognicije, bavi razlikovanjem sinonoma "brz" i "hitar" isto koliko bi razlikovao termine "glup" i "neinteligentan"On baštini tradiciju izmišljanja nekih medijskih poslenika, pa ističe kako je Marčelo Lipi (koji je radio kao trener u Kini) tvrdio da je Asano (Japanac koji nikad nije igrao u Kini) toliko limitiran "da ga nikad ne bi video ni u rezervama svog tima, ali je morao da ga zbog marketinga ubacuje" - zaključuje Vuletić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
straja

pre 4 godine

E,moj uPRAVNICE,nasao si sa kim ces o fuZbalu da caskas...bolje da ste se upustili u uPRAVNE poslove... U stvari kad dobro razmislim na slicnom ste nivEu!!Samo da Dragisa ne zatrazi da ga "centrises"!!!

pera

pre 4 godine

sta binc zna,tesko je budali dokazati da je lud.

Aca

pre 4 godine

Bravo profo....rasturas te uboge I neuke prostake iz rupe.

Gipsani

pre 4 godine

Овај свакако боље разуме фудбал и познаје фактор брзине него Бинић. Види се.

Nenad

pre 4 godine

O sociološkinja, kako beše, katedra na (jadnom) pravnom sa "izuzetnim" poznavanjem savremene srpske istorije koliko vidim nameračila se na japansku piletinu.

vojislav ilic

pre 4 godine

Kad god prikazu naucnika Vuletica na slici potrebno je uvek vise prostora da bi bio prikazan u celini na slici ali izgleda sa kilazom dobija sve vise i na "fudbalskom znanju" tako da Partizan ne treba da zali utrosena sredstva ulozena u Vuleticevu kilazu oni na taj nacin dobijaju jednog veoma "retko pametnog"clana .uprave.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija