• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug

10.08.2019

17:31

EVROPA NIJE OPRAVDANJE! Milošević: Rekao sam igračima da je Superliga bitnija!

Partizan

EVROPA NIJE OPRAVDANJE! Milošević: Rekao sam igračima da je Superliga bitnija!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred meč četvrtog kola Superlige protiv Napretka, rekao je da taj susret dolazi u teškom trenutku za njegov tim posle velike potrošnje protiv Malatije, ali da ne sme biti opuštanja

Partizan je u četvrtak uveče ubedljivom pobedom nad Malatijom od 3:1 napravio veliki korak ka plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope, ali će pre revanša u Turskoj morati da "skokne" do Kruševca na tradicionalno teško gostovanje Napretku.

- Još jedna utakmica u nizu, dolazi u teškom trenutku posle velike potrošnje protiv Malatije. Ali to je nešto na šta moramo da se naviknemo i to više ne možemo da koristimo kao opravdanje. 
Rekao sam igračima da je liga bitnija od ovoga što radimo u Evropi. Moramo da imamo mobilnost kao i u Evropi, takav pristup ću tražiti i sutra
- rekao je Milošević novinarima u SC Teleoptik.

NIKO SA OVIH PROSTORA NE BI ODIGRAO KAO ASANO! Milošević nahvalio Japanca pa upozorio: Ne smemo da ga preforsiramo!

Milošević je istakao da je Napredak nezgodan rival i da meč u Kruševcu mora ozbiljno da se shvati.

- Čeka nas tradicionalno jako nezgodan po nas i u Kruševcu i Beogradu i koji nam je zadavao dosta muka u prethodnom periodu. Ukoliko ovu utakmicu ne shvatimo ozbiljno imaćemo velike probleme. Ostojić sutra neće biti u timu zbog povrede, a verovatno ćemo odmarati Šćekića, svi ostali su u kombinaciji za igru -  rekao je Milošević i osvrnuo se na ekipu Napretka, koja je takmičenje počela sa tri poraza.

- Dosta stvari su promenili, počev od trenera i nekoliko igrača. Što su izgubili tri utakmice ne mora ništa da znači, jer su sticajem okolnosti izgubili tri utakmice. Po igri su zaslužili malo više i te tri izgubljene utakmice su otežavajuća okolnost za nas, a ne olakšavajuća - rekao je Milošević koji je upitan da prokomentariše i to što se navijači polako vraćaju na stadion otkako je on šef štručnog štaba.

- Možda s mojim dolaskom, opet ću izbeći da pričam o sebi. To je tradicionalna priča, Partizanovi navijači su jako zahtevni. Mi smo sezonu završili relativno uspešno, što je donelo neko interesovanje. Pa smo relativno dobro počeli sezonu, pa je publika stidljivo počela da se zanima, pa smo izbacili Konas Ki, pa je onda krenulo zanimanje, pa Mačva... i tako. Ali, to je nešto što nije novo. Partizanova publika pre podrške traži neke stvari od ekipe, traži da vidi kako igrate i šta nudite. Ova, da tako kažem, euforija i ovo zanimanje publike mi je razumljivo i shvatljivo i ono će ići dok mi budemo igrali dobro ili se poboljšavali. A to je, na kraju krajeva, pošteno i dobro - rekao je Partizanov šef stručnog štaba.

EKSPRESAN ODGOVOR IZ PARTIZANA! Vuletić odbrusio Biniću: Brz i hitar se razlikuju kao glup i neinteligentan!

Najnovije pojačanje Takuma Asano debitovao je golom u prvih 45 minuta u dresu Partizana, a šef stručnog štaba upitan koliko je Japanac spreman za preostale mečeve.

- Bilo koji našs ili igrač sa evropskih prostora, koji dva meseca nije odigrao nijedan meč, ne bi bio u stanju da odigra ni tih 45 minuta na ovom nivou. Moramo da vodimo račcuna o tome da ćemu trebati vremena da podigne svoj takmičarski ritam, a da ne preforsisramo. Korisićemo ga sutra, ali u kojoj meri, videćemo - zaključio je Milošević.

Utakmica između Napretka i Partizana igra se u nedelju od 19 sati u Kruševcu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija