• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2019

20:57

(VIDEO/FOTO) PARNI VALJAK ZARIBAO U KRUŠEVCU! Partizan remizirao protiv Napretka za prvi kiks u sezoni!

Partizan

(VIDEO/FOTO) PARNI VALJAK ZARIBAO U KRUŠEVCU! Partizan remizirao protiv Napretka za prvi kiks u sezoni!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana remizirali su na teškom gostovanju u Kruševcu odigravši samo 2:2 protiv večeras veoma raspoložene ekipe Napretka

Loš dan za fudbalere Partizana, samo tri dana nakon veličanstvene partije protiv Malatije energija "parnog valjka" kada je ostala u Humskoj.

Trener crno-belih Savo Milošević kao da nije bio svestan činjenice da Partizan čeka pobedu u Kruševcu od 2015. godine pa je, bez obzira na solidnu zalihu pred odlazak u Tursku, odlučio da van startnih 11 ostavi Aleksandra Šćekića, Slobodana Uroševića, Umara Sadika, Takuma Asana i Sejdubu Sumu.

Da je po sredi pogrešan potez pokazao je gol mladog Igora Ivanovića u 12. minutu koji je doneo veliku radost domaćem timu. Vođstvo "čarapana" bilo je kratkog daha pošto je na asistenciju Ognjena Ožegovića iskusni levi bek Rajko Brežančić matirao protivničkog golmana i doneo izjednačenje samo dva minuta kasnije.

Foto: Starsportphoto

 

Usledio je period izjednačene igre nakon čega je usledilo novo vođstvo Kruševljana. Ćuković je neometano centrirao, a Ivanović u maniru vrsnih napadača odlično reagovao pored Brežančića i ponovo matirao Stojkovića.

Do kraja poluvremena domaći su imali preko Ivanovića i Zeca ddve ozbiljne prilike da ubedljivije povedu, ali se otišlo na odmor sa minimalnim vođstvom Napretka.

U nastavku Milošević je izveo indolentnog Đorđa Ivanovića i Filipa Stevanovića ubacivši Asana i Sumu. To je donelo rezultat u 66. minutu kada je Gvinejac na asistenciju Tošića doneo izjednačenje Partizanu.

Foto: Starsportphoto

 

Finiš meča protekao je u želji domaćih da sačuvaju mrežu, dok je Milošević kao poslednjeg aduta gurnuo i mladog Lazara Pavlovića, koji je imao nekoliko interesantnih pokušaja, ali nijedan nije urodio plodom.

Ovim remijem Partizan je prekinuo niz od pet pobeda od starta sezone i u vrlo lošem raspoloženju putuje u Malatiju gde u četvrtak igra revanš protiv istoimenog tima, nakon čega im sledi duel protiv Rada kod kuće.

Sa druge strane, Napredak je stigao tek do prvog boda u ligi i zauzima pretpsolednje mesto.

NAPREDAK - PARTIZAN 2:2 (2:1)

Strelac: Ivanović u 12. i 30. za Napredak, Brežančić u 14. i Suma 66. minutu za Partizan!

Stadion: Pod Bagdalom. Sudija: Zoran Široki.

NAPREDAK: Milošević – Spremo, Pajović, Milovanović, Ćuković – Ožegović (od 53. Đorić), Bjeloš - Eskić (od 72. Desančić), Zec, Ivanović – Pavićević.

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Vujačić, S.Pavlović, Brežančić – Smiljanić (od 66. L. Pavlović), Zdjelar – Tošić, Ivanović (od 46. Suma), Stevanović (od 46. Asano) - Ožegović.

Kraj

90+2. minut - Zanimljiv pokušaj Lazara Pavlovića, ali je lopta otišla pored desne stative gola Napretka. Vreme radi za Kruševljane.

90. minut - Igraće se još pet minuta na stadionu Pod Bagdalom.

87. minut - Bliži se kraj susreta. Meč će sigurno zbog prekida biti nadoknađen nekoliko minuta. Crno-beli blizu prekida niza od pet pobeda od starta sezone.

81. minut - Opet je pokušao Tošić iz slobodnog udarca, ali je lopta završila, kao i prethodni put preko gola.

74. minut - Nešto bolji pokušaj mladog veziste Pavlovića, ali opet je suviše podigao loptu. Daleko iznad Miloševićevog gola.

70. minut - Loš pokušaj Lazara Pavlovića. Nebom pod oblake je otišla njegova lopta, narodski rečeno.

66. minut - GOOL! Suma donosi novo izjendačenje Partizanu - 2:2! Videlo se da je omaleni vezista crno-belih uneo živost od ulaska u igru, a gol na asistenciju Tošića samo je potvrdio da je ovo potpuno novi igrač u odnosu na prvi mandat.

62. minut - Oprobao je šut Smiljanić, ali je na putu ka golu lopta zakačila nekog od igrača Napretka i završila u korneru.

Foto: Starsportphoto

 

59. minut - Opet prete crno-beli preko Brežančića, koji je odlično centrirao, međutim iz potencijalno opasne prilike nije se izrodilo ništa naročito.

57. minut - Nešto življa igra Partizana u nastavku meča. Brežančič je pokušao, ali je lopta završila u korneru.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Milošević je u svlačionici ostavio Ivanovića i Stevanovića, a u igru je ušao Asano i Suma.

Poluvreme

45+4. minut - Solidan pokušaj Zdjelara završio je u rukama Miloševića.

45+2. minut - Đuro Zec je izašao sam pred Stojkovića, ali ga je u poslednji čas srušio Pavlović. Domaći su tražili penal, ali je sudija Zoran Široki pokazao da se igra nastavi.

41. minut - Nova šansa za Ivanovića. Mogao je rođeni Podgoričanin da postigne het-trik protiv Partizana, ali je posle njegovog udarca lopta otišla pored gola.

40. minut - Tošić je izveo slobodan udarac, ali je lopta posle živog zida završila u korneru.

35. minut - Gužva ispred gola Stojkovića. Srećom po crno-bele napadači Napretka nisu ozbiljnije ugrozili gol.

Foto: Starsportphoto

 

30. minut - GOOL! Opet Ivanović za novo vođstvo Napretka! Crnogorski fudbaler je iskoristio odličan centaršut Ćukovića i pored nemoćnog Brežančića ponovo matirao Stojkovića.

20. minut - Kakva šansa za Napredak. Goste nije pokolebao gol Brežančića. Đuro Zec se izborio odlično pored Miletića i Vujačića, ali je njegov udarac završio preko gola.

14. minut - GOOL! Kratko je trajala prednost Napretka. Rajko Brežančić je poput vihora pokupio loptu i pogodio dalji ugao Miloševićevog gola. Prethodno mu je Ognjen Ožegović kao na tacni ostavio loptu.

12. minut - GOOL! Napredak vodi 1:0. Pavićević je odlično proigrao Igora Ivanovića, koji je rutinski matirao Stojkovića. Strahinja Pavlović je pokušao da stigne ofanzivca Kruševljana, ali uspeo je samo da dotakne loptu na putu ka mreži.

9. minut - Solidna prilika za Napredak. Marko Pavićević je istrčao ispred Vladimira Stojkovića, ali je iskusni golman crno-belih odlično istrčao i skratio ugao, pa je mreža Partizana sačuvana.

6. minut - Ništa se specijalno nije desilo u prethodnom periodu. Đorđe Ivanović je imao jedan traljav pokušaj i to je sve u uvodnim minutima ovog meča.

1. minut - Utakmica je počela. Prvi sa centra su krenuli domaći koji napadaju sa desne na levu stranu.

Foto: Starsportphoto

 

18.52 - Ostalo je još vrlo malo do početka utakmice. Milošević je ostavio na klupi dvojicu najboljih igrača Sejdubu Sumu i Takuma Asana, a šansu su od starta dobili Đorđe Ivanović i Ognjen Ožegović.

18.15 - Poštovani čitaoci, dobar dan i dobro došli na naš blog gde ćete uživo moći da pratite najzanimljivije trenutke sa utakmice između Napretka i Partizana, koja za 45 minuta startuje u Kruševcu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija