• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.08.2019

11:11

STVORILA SE LAŽNA SLIKA! Ostojić uspozorava pred revanš Turskoj: Oprezno, tamo počinjemo od nule!

Partizan

STVORILA SE LAŽNA SLIKA! Ostojić uspozorava pred revanš Turskoj: Oprezno, tamo počinjemo od nule!

Podeli vest

Iskusni defanzivac Partizana Bojan Ostojić izjavio je da ne postoji euforija pred put u Tursku i da ekipa sa velikom dozom opreza čeka revanš protiv Malatije u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope

Partizan je pre šest dana u Beogradu slavio 3:1 i sa velikom prednošću ide u Anadoliju.

- U Tursku idemo izuzetno oprezni. Posle pobede u Beogradu od 3:1 stvorila se velika euforija, ali i lažna slika da je Malatija tim koji se bez problema može savladati 5:0 - rekao je Ostojić za klupski sajt.

DONALD JE SAM SEBE NAZIVAO CIGANINOM! Vučelić van sebe zbog kazne Partizanu: Bojim se suđenja u Malatiji!


Prema njegovim rečima crno-beli su u Humskoj odigrali fantastičan meč, posebno zbog ranog vođstva i gola Umara Sadika.

- Imali smo sreće što smo ih šokirali ranim golom. Videli ste da su čvrsti, brzi i da sa njima nećemo biti lako na njihovom stadionu pred domaćom publikom. Imali su dovoljno vremena, kao i mi, da sve analiziraju i vide gde su i grešili, ali i šta su im prednosti i mane u odnosu na naš tim. Koliko god im bilo otežavajuće, kako kažu, što im prvenstvo počinje za koji dan, toliko su sad imali i više vremena da se odmore - rekao je iskusni štoper crno-belih koji je u prvom meču napustio teren zbog problema sa primicačem.

KAŽNJAVAJU NAS ZBOG PI*ČKO CIGANSKA, NEKO NAS NE ŽELI U EVROPI! Vuletić se oglasio nakon kazne Partizanu!

Ostojić se oporavio od povrede i trebalo bi da bude spreman za revanš u Turskoj.

- Videli smo u nedelju u ligi (Napredak (2:2) prim. aut) da sve može da se okrene. Zato nema mesta euforiji već strpljivo, polako, skoncentrisano i sa punim gasom gde treba. Utakmicu u Beogradu moramo da arhiviramo, kao da počinjemo od nule -  zaključio je iskusni fudbaler.

Revanš između Malatije i Partizana igra se u četvrtak od 19 sati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija