• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.08.2019

13:03

SUMA PRED MALATIJU: Spremamo se za rat!

Partizan

SUMA PRED MALATIJU: Spremamo se za rat!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Sejduba Suma rekao je revanš utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije neće biti drugačija od prve u Beogradu

Prema mišljenju Partizanovog veziste, ne b i trebalo očekivati veliku razliku u samom meču u odnosu na beogradski duel sedam dana ranije.

- Sa moje tačke gledišta utakmica neće biti mnogo drugačija, osim nekih malih detalja. Sve je u mentalititetu iu tome koliko želimo da pobedimo ovu utakmicu - rekao je Suma za klupski sajt.

STVORILA SE LAŽNA SLIKA! Ostojić uspozorava pred revanš Turskoj: Oprezno, tamo počinjemo od nule!


Crno-beli u Tursku putuju sa prednošcu od 3:1, a revanš se igra u četvrtak od 19 sati.

- Verujem da idemo maksimalno koncentrisani i motivisani. Svi znamo da idemo u neku vrstu "rata" u kojem treba pripremiti sebe za taj meč. Jedini način je da o tome razmišljamo i verujem da momci imaju veru da to urade - zaključio je Suma.

DONALD JE SAM SEBE NAZIVAO CIGANINOM! Vučelić van sebe zbog kazne Partizanu: Bojim se suđenja u Malatiji!

Ukoliko Partizan prođe Malatiju za plasman u grupnu fazu Lige Evrope igraće protiv boljeg iz duela Molde - Aris (prvi meč 3:0).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
partizanovac

pre 4 godine

ja u Sumu nikada nisam sumnjao i zao mi je sto nije mogao iskaze sto zbog trenere koji nisu uspeli da mu pronadju adevaktno mesto ili nisu hteli /nezman i zbog njega samog koji se nije trudio da pokaze da nisu u pravu. Molim te majstore igraj za mene i za sve grobare koji veruju tebe. Napred PARTIZAN.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija