• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2019

11:49

LEPA VEST ZA "GROBARE"! Partizan se pojačava za poslednji juriš na Ligu Evrope!

Partizan

LEPA VEST ZA "GROBARE"! Partizan se pojačava za poslednji juriš na Ligu Evrope!

Podeli vest

Jasno je kao dan, Partizanu su potrebna pojačanja! Tim iz Humske je prošao u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope, a pred dvomeč sa Moledom moguće je da neko obuče crno-beli dres

- Moguće je da ćemo dovesti neka pojačanja. Pregovaramo sa nekim igračima. Znaćemo sve uskoro, moramo brzo da reagujemo što se tiče dolazaka. A što se tiče odlazaka, neće ih biti dok traje Evropa, a verovatno ni posle toga. Radićemo na tome da angažujemo pojačanje već za Molde, pregovaraćemo i pokušati da pronađemo način da stigne što pre - rekao je generalni direktor tima iz Humske Miloš Vazura za "Novosti".

NA KORAK OD SNA! Evo kad Partizan igra protiv Moldea!

Ovoga puta nema jakih najava.

- "Bombi" nema, želimo pojačanje koje bismo mogli što pre da uklopimo. Svaki naš igrač je za nas 'bomba', mi imamo njih i oni imaju nas. Ponašamo se kao porodica, tako i živimo, imamo razumevanja, i kada nije bilo plata i sada kada ih ima. Ako tako nastavimo kao porodica, biće dobro i za klub i za igrače i za navijače - poručio je čelnik Partizana.

 

 

Ostaje da se vidi da li će crno-beli na Molde sa novim igračima, ali i da li će biti publike pošto se još uvek čeka odluka UEFA na žalbu koju su poslali iz Humske.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija