• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2019

19:42

(FOTO) TRI U JEDNOM! Pojačanja Partizana sletela u Beograd, među njima i Tomas

Partizan

(FOTO) TRI U JEDNOM! Pojačanja Partizana sletela u Beograd, među njima i Tomas

Podeli vest

Veliki dan za KK Partizan! U Beograd su ove subote sletela trojica zvučnih pojačanja, Žanis Pejners, Kori Valden i Rašon Tomas, koji su pred fotoreporterima pozirala u crno-belim šalovima!

Osim trojice košarkaša od kojih se očekuje da budu nosioci igre crno-belih u predstojećoj sezoni, na aerodromu je viđeno dobro poznato lice, Amerikanac Markus Pejdž, koji je prošle godine nosio dres Partizana.

Partizan je na društevenim mrežama poželeo dobrodošlicu novim igračima, koji bi vrlo brzo trebalo i zvanično da budu promovisani u ekipu srpskog vicešampiona.

Najveću pažnju svakako je privukao Tomas, koji je pre nekoliko nedelja hapšen zbog posedovanja narkotika. On je u međuvremenu pušten uz plaćenu kauciju, a očito da zbog tog prestupa nije imao problema da se na vreme odazove na početak priprema u novom klubu. 

Partizan će u novoj sezoni pokušati da dođe do trofeja u ABA ligi i domaćem prvenstvu, odbrani dve godine za redom osvajani trofej Kupa Radivoja Koraća i postigne što bolji rezultat u Evrokupu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija