• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2019

21:10

CRNO-BELI UPALILI MOTORE! Košarkaši Partizana počeli pripreme za novu sezonu!

Partizan

CRNO-BELI UPALILI MOTORE! Košarkaši Partizana počeli pripreme za novu sezonu!

Podeli vest

ošarkaši Partizana započeli su ovog ponedeljka pripreme za sezonu 2019/20. Tokom uvodne nedelje, crno-beli će trenirati u zemunskom "SC Master", dok je početkom naredne nedelje planiran prelazak u novi dom košarkaša Partizana, "Štark Arenu"

Crno-beli će do kraja avgusta trenirati u Beogradu, a prvu proveru imaće u Kraljevu, 31. avgusta, protiv ekipe Sloge. Utakmica će biti otvorenog tipa, povodom obeležavanja 70 godina postojanja KK Sloga iz Kraljeva. Petog septembra, Partizan će u Beogradu odigrati zatvoreni test meč protiv Darušafake. Sedmog i osmog septembra, crno-beli će učestvovati na MEZ Poljska turniru u Vroclaveku. Sedmog septembra, rival crno-belih će biti Makabi iz Tel Aviva, dok će narednog dana naš tim igrati protiv Arke, kluba koji će i ove sezone nastupati u Evrokupu.

VREME PROMENA U PARTIZANU! Trinkijerijev stručni štab ostao bez važnog člana!

Četrnaestog i petnaestog septembra, Partizan će igrati na turniru u Klužu, gde će pored crno-belih i domaćeg Kluža igrati Fenerbahče i Mornar iz Bara.

Devetnaestog septembra, crno-beli će u Beogradu odigrati otvoreni test meč protiv AEK-a, nakon čega sledi odlazak na Superkup ABA lige (26.09. – 29.09.) gde će u četvrtfinalu Parni valjak igrati protiv Mega Bemaksa.

Prvu zvaničnu utakmicu Partizan će odigrati 1. oktobra u Veneciji, u prvom kolu Evrokupa. Prvi meč pred svojim navijačima u "Štark Areni" crno-beli će odigrati 8. oktobra protiv Tofaša.

Ove godine, crno-beli će se takmičiti u ABA ligi, Evrokupu, kupu “Radivoj Korać” i KLS Superligi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija