• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2019

16:58

ŠTETA! UEFA odbila žalbu Partizana, Molde čekaju prazne tribine u Humskoj!

Partizan

ŠTETA! UEFA odbila žalbu Partizana, Molde čekaju prazne tribine u Humskoj!

Podeli vest

Loše vesti stižu sa adrese Partizana, samo dva dana uoči duela protiv Moldea, s obzirom na to da je Evropska kuća fudbala (UEFA) odlučila da odbije zahtev crno-belih za privremenom suspenzijom kazne od dva meča bez prisustva publike

Ovaj odgovor podelio je sa svojim pratiocima na Tviteru potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić, koji je ipak ulio nadu navijačima Partizana porukom da će žalbeni postupak biti nastavljen.

Podsetimo, UEFA je kaznila Partizan prošlog ponedeljka zbog isticanja nacističkih i keltskih simbola na meču protiv Malatije 8. avgusta, a na dušpu crnpo-belih ide i vređanje nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde Mičela Donalda.

 

To znači da će meč protiv Moldea crno-beli igrati pred praznim tribinama, a ako sva pravna dejstva Partizana ne urode plodom klub iz Humske će i eventualni prvi meč grupne faze Lige Evrope igrati bez publike u Humskoj.

Ipak, kao što smo najavili, tribine stadiona u Humskoj neće biti potpuno prazne, pošto će susretu prisustvovati deca uzrasta do 14. godina koji su članovi škole fudbala.

Kako se navodi na sajtu,​ škole fudbala čiji članovi uzrasta do 14.godina, isključivo uz prisustvo trenera , žele organizovano da dođu na utakmicu moraju se prijaviti na brojeve telefona 011/2197437.

Deca moraju imati validnu đačku ili zdravstvenu knjižicu tokom ulaska na stadion Partizan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milosobilic1389

pre 4 godine

Када ћемо на фудбалске представе ићи слободно као у позориште? Докле ће изгредници и криминалци да предводе навијачке групе? Када ћемо коначно рећи СТОП непријатељима ЗВЕЗДЕ и ПАРТИЗАНА који долазе на трибине само зато што су фрустриране НУЛЕ од људи...?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59