• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2019

13:32

NOVINARI, MOŽETE LI SVI DA DOĐETE SUTRA, TREBATE NAM! Milošević se našalio pa najavio utakmicu sezone: Napašćemo Molde!

Partizan

NOVINARI, MOŽETE LI SVI DA DOĐETE SUTRA, TREBATE NAM! Milošević se našalio pa najavio utakmicu sezone: Napašćemo Molde!

Podeli vest

Trener Partizana Savo Milošević najavio je utakmicu protiv norveškog Moldea ovog četvrtka koja je zasigurno najbitnija u sezoni za crno-bele ukoliko žele da dočekaju jesen u Evropi

- Na sredini. Molde jeste ozbiljna ekipa, u Evropi nema više neozbiljnih ekipa. Naravno, ja nemam taj strah da ćemo prići neozbiljno. Tipičan predstavnik skandinavske škole fudbala. Znate i sami koliko su spremni i disciplinovani. Videli ste i sami da nije bilo lako protiv, kako ste ih vi nazvali, 'poluamatera' iz Velsa. Kvalitet vredi do samo određene mere, ali ako ga ne prati voljni momenat...Svi ti momenti koje tražimo, disciplina, voljni momenat - to se podrazumeva kod skandinavskih ekipa - rekao je Savo Milošević.

BIRAJMO - RAZUM ILI PROPAST! Partizan poslao jako važan apel svojim navijačima!

Trener Partizana je na početku sastanka sa novinarima na stadionu Partizana kroz smeh upitao mogu li svi da dođu sutra.


- Je l’ možete svi da uđete? Svi nam trebaju - rekao je kroz smeh Savo, a onda nastavio:

- Došle su i te dve utakmice koje mogu mnogo da odrede sudbinu Partizana i ekipe u narednom periodu. Jako je komplikovano kad imate dve utakmice koje toliko znače. Sa druge strane, ova ekipa je uradila toliko dobrih stvari u poslednjih pet meseci, a može da se gleda drugačije posle samo dve utakmice.

- Jako teška i komplikovana situacija. Bez obzira na rezultat, život će morati da se nastavi, kako god da bude. Dosta stvari smo uradili u prethodnom periodu. Formirali smo odličan tim i možemo mnogo. Najbitnije je da su svi igrači spremni. Još imamo komplikovanu situaciju sa Ostojićem. Imamo par igrača koji su na pola, to jest ne 100 odsto spremni.

- Sutra nam treba da ponovimo ozbiljnu trku, dobru agresiju, dobru disciplinu i koncentraciju. Potrebni su nam spremni psihički i fizički dobri igrači".

Kako se Molde poredi sa Malatijom?

- Razlika je u tome što je Malatija individualno jača ekipa i ima mnogo igrača koji mogu da vam naprave problem. Oslanjaju se na individualni kvalitet. Molde ima par nosilaca koji se izdvajaju, ali njihova organizovanost i taktička disciplina je ono što ih izdvaja. Ima stvari koje rade šablonski, toliko su uigrani - kaže trener Partizana.

Da li je za vas dobro što prvu utakmicu igrate kod kuće?

- Ja uopšte ne bih razdvajao te utakmice, gleda se svih 180 minuta. Videli ste i sami, nema pravila. Crvena zvezda igrala 1:1 kod kuće, pa prošla. Nema garancija. Dobro, ako dobijemo 5:0, to možda jeste garancija, ali to je jako teško ostvariti - rekao je Milošević.

A kakvu utakmicu možemo očekivati sutra?

- Videćemo, sigurno ćemo napasti. To je definitivno, samo to mora da bude jako dobro organizovano i pokriveno nazad. Oni su ekipa koja pravi najviše opasnosti u prenosu i trčanju i ko se bolje snađe, taj je u prednosti.

- Naravno da ćemo napraviti pritisak, ali ne smemo da budemo nestrpljivi. Njihovi napadači su jako pokretljivi. Sutra ćemo verovatno imati veći posed, ali moramo da budemo dobri i iza lopte - objašnjava Savo.

Naravno, posebna priča je to što će Partizan ponovo igrati bez publike. To je, nažalost, nešto što nije novost za crno-bele i to Savo priznaje.

- Mi smo već navikli da igramo bez publike i sa te strane smo možda u prednosti u odnosu na Molde i svaku drugu ekipu u Evropi. Sa druge strane, utakmice protiv Arisa su pokazale da su oni skloni pritisku, znate da su Grci fanatici kao i mi, i sa te strane je pomoć publike mogla da bude ogromna, tako da smo verovatno i izgubili.

- Izgubili i kad je sama igra u pitanju, ali i par stotina hiljada evra, a znate koliko nam je potreban novac. Mi ćemo se truditi da sve zavisi samo od nas na terenu, ali da je velika glupost i da stalno radimo u korist svoje štete, to nije sporno - odgovara trener Partizana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija