• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.08.2019

09:23

PARTIZANOV VELIKI ISPIT! Savo napada Molde sa proverenim snagama!

Partizan

PARTIZANOV VELIKI ISPIT! Savo napada Molde sa proverenim snagama!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana večeras igraju protiv Moldea prvu od dve utakmice za plasman u Ligu Evrope (21.00) i to bez publike

Trener Savo Milošević za dvomeč sa norveškom ekipom rekao je da te utakmice mogu da odrede sudbinu crno-belih u narednom periodu.

- Molde jeste ozbiljna ekipa, nema neozbiljnih ekipa u Evropi. Nemam strah da će moja ekipa prići utakmici neozbiljno, prvo zbog značaja utakmice, a drugo i zbog ozbiljnosti protivnika. Molde je tipičan predstavnik skandinavske škole fudbala. Znate koliko su skandinavci fižicki spremni i disciplinovani. Svi pričaju o kvalitetu, ja pričam o kvalitetu prethodnih pet meseci. Ako kvalitet ne prati, organizacija, voljni momenat, agresija od tog kvalitet nema ništa - rekao je Milošević.

(VIDEO) PARTIZAN SPREMAN ZA MOLDE! Uprava došla na trening da podrži ekipu


On je istakao da je recept za dobar rezultatat u prvom meču protiv Moldea igra koju crno-beli prikazali u prethodnom kolu kvalifikacija protiv Malatije.

- Treba da ponovimo ozbiljnu trku koju smo imali protiv Malatije, dobru agresiju, dobru disciplinu, dobru koncentraciju i nepohodni su nam pshički i fižički spremni igrači - rekao je on i dodao da će Partizan napasti Molde, ali da to mora biti dobro organizovano i strpljivo.

Trener Milošević neće menjati tim, pa će meč početi: Stojković, Miletić, Pavlović, Ostojić, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Tošić, Asano, Suma, Sadik.

Partizan će večerašnji susret igrati bez publike zbog kazne, ali je UEFA dozvolila prisustvo deci do 14 godina iz škola fudbala sa teritorije cele Srbije.

Meč između Partizana i Moldea igra se večeras od 21 sat na stadionu u Humskoj.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija