• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2019

22:53

(VIDEO/FOTO) TOŠIĆ I SUMA DONELI SLAVLJE PARTIZANU! Crno-beli bolji od Moldea, ali revanš će biti pakleno težak!

Partizan

(VIDEO/FOTO) TOŠIĆ I SUMA DONELI SLAVLJE PARTIZANU! Crno-beli bolji od Moldea, ali revanš će biti pakleno težak!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su u Beogradu norveški Molde 2:1 u prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope i napravili korak ka grupnoj fazi ovog takmičenja

Nije loše, moglo je i bolje. Tako bi se ukratko opisala utakmica između Partizana i Moldea u Beogradu.

Norvežani su se odmah pokazali kao tvrd rival i u nezgodnom trenutku došli u vođstvo posle solo prodora rezerviste Bolija u 44. minutu, ali je Sejduba Suma na asistenciju Zorana Tošića anulirao prednost Norvežana još pre odlaska na odmor.

Prilično bledo izdanje prvog napadača crno-belih Umara Sadika, naterala je trenera crno-belih Sava Miloševića da već na startu drugog poluvremena ubaci Ognjena Ožegovića, čiji ulazak nije mnogo urodio plodom, pa je u vatru gurnut nedugo kasnije i Asano.

Upravo je Japanac u 79. minutu propustio najbolju priliku za crno-bele kada je sa nekoliko metara promašio prazan gol.

Činilo se da će uslediti kazna, ali je gol pao na istoj strani pet minuta kasnije. Perfektnu razmenu pasova u kojoj je učestvovalo nekoliko igrača krunisao je Tošić posle asistencije Uroševića.

Do kraja duela gosti su još jednom obziljno zapretili, ali je Stojković bio na visini zadatka pa će crno-beli na revanš za sedam dana ići sa blagom prednoću, ali i opreznošću da ih tamo čeka još teži zadatak kako bi se domogli grupne faze Lige Evrope.

PARTIZAN - MOLDE 2:1 (1:1)

Strelac: Suma u 45. i Tošić u 84. za Partizan i Boli u 44. minutu za Molde.

Stadion: Partizana (Beograd). Sudija: Viktor Kašai.

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Vujačić, S. Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Stevanović (od 62. Asano), Suma (od 73. Natho), Tošić – Sadik (od 46 Ožegović).

MOLDE: Raninks – Haraldsejd, Bjernbak, Gabrijelsen, Foren – Husein, Aursnes - Hestad, Ejkrem (od 70. Ejligsen), Knudson (od 33. Boli) - Džejms.

Kraj

90+2. minut - Stojkvić vlada svojim šesnaestercom i hvata loptu posle kornera. Igraće se još dva minuta.

87. minut - Opasna prilika za Molde i sjajna intervencija Stojkovića, koji je loptu poslao u korner.

84. minut - GOOL! Tošić donosi vođstvo Partizanu od 2:1. Sjajnu akciju u kojoj je učestvovalo nekoliko fudbalera crno-belih krunisao je bivši reprezentativac Srbije koji je sproveo na tacni loptu koju mu je ostavio Urošević.

 

 

79. minut - Kakav promašaj Asana. Urošević je šutirao, lopta se odbila od golmana Moldea, a Japanac je sa nekoliko metara promašio prazan gol.

77. minut - Prilično bezidejna igra Partizana. Skoro celo poluvreme proteklo je bez prave prilike da se ugrozi gol Moldea. 

61. minut - Nova prilika za Molde. Džejms šutira, ali Stojković brani.

60. minut - Gužva u kaznenom prostoru Partizana. Ejkrem je uputio loptu ka Džejmsu u peterac, ali je Šćekić u zadnji čas intervenisao.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

Poluvreme

45. minut - GOOL! Partizan brzo dolazi do izjednačenja. Sejduba Suma se majstorski okrenuo i na asistenciju Tošiča savladao golmana Moldea za 1:1.

44. minut - GOOL! Gosti vode sa 1:0, strelac rezervista Boli posle odličnog prodora u kome je nanizao nekoliko igrača. Lopta se od stative odbila u mrežu Stojkovićevog gola. Partizan je u rezultatskom deficitu.

29. minut - Atraktivno je pokušao Zdjelar da uposlio Sadika, ali je nigerijski napadač uhvaćen u ofsajdu. Proteklo je nepunih pola sata igre, ali osim šuta Ejkrema, nismo videli mnogo toga u Humskoj.

Foto: Starsportphoto

 

20. minut - Solidan centaršut Stevanovića iz kornera, ali Miletić nije stigao do lopte. U poslednjih nekoliko minuta Partizan se oslobodio pritisaka gostiju.

Večerašnjem susretu prisustvuje i bivši selektor Srbije i nekadašnji fudbaler Partizana Radomir Antić.

Foto: Starsportphoto

 

12. minut - Najbolja šansa na meču. Ejkerem je šutirao u desni ugao Stojkovićevog gola, a čuvar mreže crno-belih je krajnjim naporom sprečio vođstvo Norvežana.

6. minut - Prvi konkretan pokušaj na meču imao je mladi Filip Stevanović. Posle dodavanja Zorana Tošića, šutirao je, ali je to bio lak posao za Raininksa.

Foto: Starsportphoto

 

3. minut - Bollji početak gostiju koji su mnogo ofanzivnije ušli u meč, ali za sada bez prave šanse.

1. minut - Počeo je meč u Humskoj. Prvi napad imaće gostujući igrači. Partizan nastupa u crnoj kombinaciji, dok će gosti biti u belom.

20.47 - Meč samo što nijej počeo, a do sde lopta nije zakotrljala u Humskoj još jednom da pogledamo kako to navijaju najmlađi.

 

 

20.44 - Igrači su istrčali na teren i otpozdravljaju publiku koja im je priredila lep doček.

Foto: Starsportphoto

 

20.26 - Lepa atmosfera na stadionu u Humskoj nešto više od pola sata do početka meča. Deca su u pratnji svojih trenera prilično ispunila zapadnu tribinu Partizanovog stadiona. Očekuje se da će ih biti 3.000.

 

 

Foto: informer.rs

 

 

20.08 - Mnogo dece viđeno je večeras u blizini stadiona Partizana. Lepa slika biće viđena večeras u Humskoj bez obzira na to što će i dalje stadion izgledati daleko od atmosfere kakvu zaslužuje ova utakmica.

 

19.54 - Kao što je od utorka bilo najavljeno, Partizan večeras neće moći da računa na podršku navijača za duel protiv Moldea, ali tribine neće biti prazne. Crno-bele će večeras pratiti dečaci iz akademija fudbala, uzrasta do 14 godina, koji su tokom dana imali priliku da obiđu stadion u Humskoj.

 

19.51 - Blago iznenađenje u odnosu na očekivani sastav je odsustvo Takuma Asana, koji je bio viđen za startera, dok je kako se dalo pretpostaviti novajlija Igor Vujačić zauzeo mesto umesto povređenog Bojana Ostojića.

19.49 - Poštovani čitanoci, dobro došli na naš blog gde ćete moći da pratite najzanimljivije trenutke meča između Partizana i Moldea u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Spaske21

pre 4 godine

Ovako treba svaki put da bude! Bolje 3 hiljade ovakvih navijaca nego 5 hiljada buzdovana

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Skandal u BiH! Vehabije pucaju na vojnom poligonu! Haos kod Mostara, za šta se ovi spremaju?!
NEVEROVATNO

Skandal u BiH! Vehabije pucaju na vojnom poligonu! Haos kod Mostara, za šta se ovi spremaju?!

Pripadnici vehabijskog pokreta sa ženama i decom došli su 16. februara na vojni poligon kod kasarne "Miralem Jugo" kod Mostara i pucali iz vatrenog oružja. Čitav slučaj bi bio zataškan da ovo nije snimio jedan od vojnika Oružanih snaga BiH i poslao snimak nadređenima. Usledila je istraga, i otkrilo se da je dozvolu za vežbanje bojevom municijom na poligonu kasarne za taj dan imao Klub za praktično streljaštvo "Velež", koji se 16. februara prijavio na vežbe, a ispostavilo se da su pojedini članovi bliski vehabijskom pokretu, pišu Novosti.

23.04.2024

10:54

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija