• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2019

23:55

ZBOG SUĐENJA SE SVI OVDE OSEĆAJU KAO KOD KUĆE! Milošević grmeo posle Moldea: Kako smo igrali, rezultat je spektakularan!

Partizan

ZBOG SUĐENJA SE SVI OVDE OSEĆAJU KAO KOD KUĆE! Milošević grmeo posle Moldea: Kako smo igrali, rezultat je spektakularan!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je nezadovoljan igrom u današnjoj pobedi nad Moldeom

Trener Milošević rekao je da su crno-beli stigli do jako dobrog rezultat uz lošu igru.

DOBRO SE SEĆAM OVOG STADIONA! Partizanov novalija srećan zbog pobede, ali veruje da ovo nije kraj evropskih duela u Humskoj ove sezone!

- S obzirom na to šta smo pokazali, rezultat 2:1 je spektakularan u odnosu na našu igru. Momci znaju da mogu mnogo bolje - rekao je Milošević za "Arenusport".

Prosuo je gnev Milošević posle meča zbog suđenja, zbog kazne UEFA...

- Radimo u izuzetno teškim uslovima. Pored toga što se osećamo kao pastorčad u svojoj zemlji, tako se osećamo i u Evropi. Ekipe koje dođu kod nas osećaju se kao kod kuće, zbog ambijenta, zbog suđenja. Ne znam kako smo takmičarski još živi, a eto imamo i prednost za revanš.

Taj gnev se video i tokom utakmice. Dobio je Milošević žuti karton zbog protesta.

- Dobio sam ga zbog gestikulacija, jer nikad ne govorim ružne reči sudijama. Iskreno, mislim da je jedva dočekao da ga pokaže. Da sam još jednom podigao ruku, siguran sam da bi me isključio.


Partizan je pobedio Molde sa 2:1 u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa.

- Osećali su se komotno na našem terenu, kao da igraju kod kuće. Jedno od lošijih poluvremena od kad sam u Partizanu. Razlog za to zaista ne znam. Neshvatljivo je. Mogli smo da imamo mnogo više problema - dodao je trener Partizana.

Rekao je da veruje u prolaz.

- Ovo će biti dva poluvremena, prvo je tek prošlo. 99 odsto će odlučivati ono drugo, to sam rekao i, kao što vidite, definitivno je tako. Ako podignemo 30-40 odsto igru, onda se možemo nečemu nadati - zaključio je Milošević.

Revanš je sledećeg četvrtka.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ljuba

pre 4 godine

A sto nisu od pocetka igrali Asano i Natho to mi TEBE ne razumemo....Stvarno si nevidjen STRATEG

ljuba

pre 4 godine

Izveo si postavu sa defanzivnom idejom pa sta nam Bog da a od momenta kada su usli Natho i Asano poceli smo da licimo na tim sa ambicijom POBEDE. Zar je tebi terbalo celo jedno poluvreme da shvatis svoju losu takticku zamisao...STRATEGU

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija