• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2019

19:31

NATHO: KAO DA SAM 10 GODINA U PARTIZANU! Izraelac poručuje kada će biti spreman za celu utakmicu!

Partizan

NATHO: KAO DA SAM 10 GODINA U PARTIZANU! Izraelac poručuje kada će biti spreman za celu utakmicu!

Podeli vest

Poslednje pojačanje FK Partizan Izraelac Bibras Natho izjavio je da nije pograšio što je odabrao crno-bele i da je prihvaćen kao da je već 10 godina u klubu

Nekadašnji fudbaler Olimpijakosa, koji je prethodnih godina ostavio duboka trag u moskovskom CSKA, naveo je da mu nije žao što je uprkos brojnim ponudama izabrao Partizan.

Imao sam mnogo opcija, ali sam izabrao Partizan. Moram da vam kažem, na osnovu ovih deset dana koliko sam u Beogradu, nisam pogrešio. Ljudi su prema meni toliko divni, srdačni, tako da imam osećaj da sam ovde deset godina, a ne deset dana. Nisam imao vremena da obilazim restorane, jer još nisam pronašao kuću, a uz to tražim i školu za svoje dete. Imam puno obaveza, ali verujem da ću imati vremena i za restorane - rekao je Natho za "Partizan njuz".

Bićemo zajedno tri godine

Bibras Natho dolazi iz potpuno druge kulture, ali mu neće biti problem da se adaptira na srpsku hranu.

Normalno, jedem sa momcima u 'Zemunelu', ali, kao {to sam rekao, bi}e vremena, zajedno }emo biti tri godine - rekao je Natho, koji će predstavljati veliko pojačanje za vezni red Partizana.

Kapiten reprezentacije Izraela poručio je da će biti spreman za deset dana za veću minutažu u odnosu na onu u četvrtak protiv Moldea kada je na terenu proveo poslednjih dvadesetak minuta.

Igrao sam 20-ak minuta protiv Moldea u prvom meču i to još uvek nije moj nivo. Nisam potpuno spreman, znam da mogu da dam mnogo više od toga. To, jednostavno, očekujem od sebe. Ove nedelje sam mnogo trenirao i dao sam maksimum da bih se spremio. Za sedam dana ću biti spreman od 90 do 100 odsto -rekao je Natho.

Govoreći o revanšu u Norveškoj, Natho ističe da se upros veštačkoj travi crno-beli najviše pitaju.

Mi kao tim moramo da igramo našu igru. Poslednja utakmica i nije bila tako dobro, to nismo mi. Možemo mnogo bolje, ali to se dešava. Srećom pa smo pobedili. Mislim da će nas Molde u Norveškoj pritisnuti više, međutim, ta utakmica zavisi isključivo od nas - naveo je Natho i poručio da su crno-beli dovoljno vešti da se nose sa specifičnojom podlogom.

Bonus video: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija