• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2019

13:22

ITALIJANI TVRDE! Pavloviću definitivno propao transfer u Lacio, nije prošao treći pregled!

Partizan

ITALIJANI TVRDE! Pavloviću definitivno propao transfer u Lacio, nije prošao treći pregled!

Podeli vest

Partizan je u velikom problemu... Crno-beli su već upisali 5.5 miliona evra zarade od transfera Strahinje Pavlovića, ali kako sada stvari stoje od prelaska mladog štopera u Lacio neće biti ništa

Rimski "Mesađero" tvrdi da je problem nastao zbog EKG-a i da ni posle trećeg pregleda mladi štoper nije dobio dozvolu da potpiše za ovaj tim.

Nije u pitanju ništa što bi moglo da ugrozi Pavlovićev život, čak ne znači ni da je bolestan, ali posle svega što se desilo Astoriju u Italiji ne žele da rizikuju.

"Mesađero" čak tvrdi da je iz istog razloga i Juventus odustao od Pavlovića. Takođe na trećem pregledu bili su Miloša Vazura i Ivica Iliev i ponovo su se javili isti problemi.

Pavlović i dalje može da uloži žalbu i traži preglede pred regionalnom komisijom, odnosno konzilijumom lekara.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 4 godine

Mozda je tako najbolje za sve.Ne ide sada za 5,5 ici ce do godine za 10.Momak je ekstra klasa a zabari ubijaju cenu.Strahinja ti znas gde ti je kuca pa neka ti i srce bude tu.I VERUJ! Bog vidi sve.Najbolji dokaz za to je vas plasman u ligu evrope i pored nebrojenih sabotaza.Ti si borac,tebi je mesto u vrhu a sta kerovi laju zaboravice se za tri dana.SAMO NAPRED,MLADICU!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija