• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.08.2019

19:21

TSC NIJE NI MOLDE NI MALATIJA! Milošević se ne obazire na uspehe najvećeg hita u Superligi, ali traži od uprave da mu dovede pojačanja!

Partizan

TSC NIJE NI MOLDE NI MALATIJA! Milošević se ne obazire na uspehe najvećeg hita u Superligi, ali traži od uprave da mu dovede pojačanja!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizna Savo Milošević pred meč 7. kola Superlige sa TSC-om, rekao je da njegov tim mora oprezno da pristupi utakmici

TSC posle šest kola ima pet pobeda i jedan remi i u vrhu je tabele, a Milošević je istakao da ga "baš briga što je težak protivnik".

- Nisu njihovi rezultati samo sticaj okolnosti kad su nadigrali šest protivnika. To je samo poziv na dodatni oprez pred sutrašnju utakmicu. Bez obzira i uz dužno poštovanje TSC-u, oni nisu bolja ekipa od Moldea i sigurno nisu od Malatije, a mi smo izašli na kraj sa obe te ekipe. Mislim da je do nas ako budemo koncentrisani i odigramo na svom nivou - rekao Milošević na konferenciji za medije u SC "Teleoptik".

Pobedili smo i bolje od njih

 Bez obzira i uz dužno poštovanje TSC-u, oni nisu bolja ekipa od Moldea i sigurno nisu od Malatije, a mi smo izašli na kraj sa obe te ekipe.


On je još jednom istakao da mu je prevenstvo bitnije od Lige Evrope.

- Meni je liga bitnija od Lige Evrope. Da, znači finansijski za stabilnost kluba, ali ovo je bitnija utakmica. Upravo zbog rezultata koje ekipa ima na početku sezone moramo da budemo obazrivi, pogotovo što ćemo imati protivnika koji neće imati šta da izgubi - rekao je on.

Partizan će u grupnoj fazi Ligi Evrope igrati u grupi L sa Astanom, AZ Alkmarom i Mančester Junajtedom.

- Mislim da je grupa jako atraktivna, jer imamo veliko ime, kao što je Mančester junajted. Nemate često priliku da igrate sa tako velikim ekipama. To je dobro, a ostale tri ekipe ako izvuku svoj maksimum mogu da se izbore za drugu fazu. Mislim da može da se izbori plasman. Neće biti lako, moglo je i teže i lakše - rekao je Milošević i dodao da je ulaskom u LE ogroman teret s leđa spao i njemu, igračima i svima u klubu.

LACIO NAS JE IZRADIO ZA PARE! Vazura demantovao Italijane da je Pavlovićev transfer propao zbog zdravstevnih problema fudbalera!

Crno-beli će igrati na tri fronta, a Milošević veruje da će klub dovesti još neko pojačanje.

Pregovaramo, pokušavamo da nešto uradimo i nadamo se da ćemo uspeti još nekog igrača da dovedemo. No, dok se ne završi, znate kako je - rekao je Milošević i dodao:

- Mediji špekulišu imenima, ne znam ni kako dolazite do njih. Ako otkrijem pozicije za kojima tragamo... Dovoljno ste me upoznali da znate da neću nasesti na te provokacije - rekao je bivši reprezentativni napadač.

Utakmica između Partizana i TSC-a igra se u nedelju od 20 sati na stadionu Humskoj.

Bonus video: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija