• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2019

10:30

PARTIZAN ODREDIO CENE ULAZNICA ZA LE! Na Mančester za 4.000 ili 6.000 dinara!

Partizan

PARTIZAN ODREDIO CENE ULAZNICA ZA LE! Na Mančester za 4.000 ili 6.000 dinara!

Podeli vest

Partizan još čeka konačnu odluku UEFA da li će prvi meč u Ligi Evrope protiv AZ Alkmara igrati pred punim tribinama ili ranije izrečena kazna od dva meča bez prisustva gledalaca (polovina odrađena protiv Moldea) ostaje na snazi

A, kkao prenosi Žurnal, uprava crno-belih već odredila cene ulaznica i prijavila ih kod nadležnih u Evrpskoj kući fudbala.

Najjeftiniji ulaz biće na južnu tribinu i stajaće 2.000 dinara po utakmici. Od toga da li će meč protiv Holanđana biti sa publikom zavisiće cena paketa.

Dakle, iznosiće 4.000 ili 6.000 dinara. Za bokove istoka i zapada biće potrebno izdvojiti 3.000 po meču (odnosno 6.000 ili 9.000 dinara za paket), a za centralne delove tih tribina 4.000 (za paket 8.000 ili 12.000).

 

U ponudi će biti i lože stadiona u Humskoj, koje su značajno skuplje od tribina i koštaće 20.000 dinara po utakmici. Ali kako se i pomenuta mesta mogu kupiti samo u kompletima, to znači da će u slučaju da Partizan dva puta bude domaćin u grupnoj fazi koštati 40.000 dinara, odnosno 60.000 dinara ako crno-beli na svom terenu dočekaju sva tri protivnika u grupi.

(FOTO) HOROR U PRIŠTINI! Čeh brutalno pretučen zbog skandiranja "Kosovo je Srbija"!

"VEČITI" KONAČNO UJEDINJENI! Evo zbog čega će Partizan ove jeseni navijati za Crvenu zvezdu!

Prvi meč u grupnoj fazi Lige Evrope Partizan igra protiv AZ Alkmara, 19. septembra. U drugom kolu crno-beli gostuju Asatani (3. oktobar), zatim u trećem dočekuju Mančester junajted u Beogradu (24. oktobar). U četvrtom kolu, sledi duel u Engleskoj sa “crvenim đavolima” (7. novembar), pa još jedno gostovanje – u petom kolu - AZ Alkmaru (28. novembar), da bi zavesa konačno pala u srpskoj prestonici 12. decembra, kada u Humskoj gostuje Astana.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija