• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2019

16:43

REAKCIJA IZ PARTIZANA! Vučelić: Nećemo da nameštamo i šurujemo sa sudijama!

Partizan

REAKCIJA IZ PARTIZANA! Vučelić: Nećemo da nameštamo i šurujemo sa sudijama!

Podeli vest

Nova bura u domaćem fudbalu... Oglasio se i prvi čovek Partizana Milorad Vučelić

- Partizan neće da namešta utakmice i šuruje sa sudijama, jer to ne ume i godinama se bori za regularnost takmičenja. Zbog toga smo i Partizan i ja već najstrože kažnjavani. Mi se borimo da javnost bude upoznata sa svim skandaloznim dešavanjima, pa i onim zlodelima koje se čine u omladinskim ligama u nadi da će sve nadležne institucije hitno reagovati - rekao je Vučelić za "Novosti".

POVRATNIČKI GOL! Marković: Biće to još mnogo bolje!

On se osvrnuo i na uvođenje VAR sistema.

-  To je do sada bila uzaludna borba, jer su svi drugi bili protiv VAR-a. Ohrabrujuće je što se tek danas Crvena Zvezda priključuje našoj inicijativi. U poslednja dva dana mnogo toga je izašlo na videlo, od Niša do Beograda. Niko više ne može da kaže da nije znao i da nije informisan jer je selektivna neinformisanost takođe vrsta loše politike. Sada se sve vidi i sve se zna, pa su na potezu nadležni. Partizan će sa svojim timom igrati fudbal. To znamo, a za druge "radnje" nismo sposobni niti hoćemo da se osposobljavamo - zaključio je prvi čovek crno-belih.

Bonus video:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 4 godine

pocinje akcija vrsenja pritiska od strane sledbenika franjinog kluba

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija