• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2019

20:49

(FOTO) TEK ĆEMO SE RADOVATI! Partizan čestitao Bogdanoviću individualna priznanja na Mundobasketu!

Partizan

(FOTO) TEK ĆEMO SE RADOVATI! Partizan čestitao Bogdanoviću individualna priznanja na Mundobasketu!

Podeli vest

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović čestitao je košarkaškom reprezentativcu Srbije Bogdanu Bogdanoviću na brojnim individualnim priznanjima koje je osvojio na Mundobasketu u Kini

Mijailović je bivšem igraču crno-belih uputio čestitke za izbor u prvu petorku prvenstva, titulu prvog strelca šampionata, kao i odlična izdanja koja je pružao u dresu reprezentacije Srbije.

(VIDEO) SVAKA ČAST ARGENTINI, ALI JE ŠPANIJA ŠAMPION SVETA! "Furija" silovito do zlata na Mundobasketu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija