• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.09.2019

13:25

MILOŠEVIĆ LOMIO ČAŠE PO STADIONU! Holanđanima neće biti lako pred 20.000 navijača u Humskoj!

Partizan

MILOŠEVIĆ LOMIO ČAŠE PO STADIONU! Holanđanima neće biti lako pred 20.000 navijača u Humskoj!

Podeli vest

Trener Partizana Savo Milošević, pred meč prvog kola Lige Evrope protiv AZ Alkmara (četvrtak, 21.00), rekao da su svi igrači spremni i ako daju svoj maksimum mogu da se nadaju dobrom rezultatom

Iskoristili smo pauzu u prvenstvu da se spremimo za ono što nas čeka. Nekako smo uspeli da juče i prekjuče na terenu imamo 29 igrača. Spremnih i ornih, bez ijedne povrede. Juče sam po stadionu lupao čaše zbog malera. To je dobra stvar pred ovaj niz utakmica koji nas čeka, da imamo sve igrače na okupu - rekao je Milošević na konferenciji za medija u Humskoj.

On je istakao i da njegov tim dobro zna šta ga očekuje u sutrašnjoj utakmici.

- Izanalizirali smo AZ Alkmar dobro, Cvetković je bio i na njihovoj poslednjoj utakmici u Holandiji. Imamo praktično kompletnu i jasnu sliku šta nas čeka. Očekujem da pre svega damo svoj maksimum, a ako tako bude, verujem da možemo doći do dobrog rezultata - rekao je Milošević.

Milošević je za AZ Alkmar rekao da je klasičan predstavnik holandskog fudbala.

- Jedna od ekipa koja ne odustaje od igranja u bilo kojoj fazi. Ekipa koja je na svakom delu terena ofanzivno orijentisana. Sve ono što igra većina holandskih ekipa.

(VIDEO) DOSUDIO DVA PENALA ZVEZDI PA SE NAŠAO NA UDARU GROBARA! Navijači Partizana posetili sudiju Stojiljkovića i izveli performans ispred njegove zgrade!

(FOTO) ZVEZDAŠI ĆE ODLEPITI OD BESA! Pogledajte šta je Partizan uradio sa Zvezdinim grbom pred "derbi"!

 

Duel sa AZ-om će, zbog kazne UEFA, kao protiv Moldea u kvalifikacijama na stadionu gledati samo deca iz omladinskih škola širom Srbije i regiona.

- Imali smo veliki problem u prvoj utakmici protiv Moldea. Energija je bila toliko pozitivna da smo prvo poluvreme igrali kriminalno. Sada očekujem da s tim iskustvom ekipa već zna šta je očekuje, a da će to biti veliko iznenađenje za igrače AZ-a. Mislim da to može da bude veliki plus za nas. Sve ukazuje na to da će biti 20-ak hiljada klinaca. Ako onih pet prave takvu buku, mogu da zamislim šta će biti sutra - rekao je Milošević.

Prvotimac Nemanja Miletić rekao je da ima dobar osećaj pred sutašnji meč i da se nada pobedi.

- Moja očekivanja su uvek velika. Imali smo analiže, imaćemo ih danas. Mislim da imamo dobre šanse, ne samo na ovoj utakmici nego i u grupi. Očekujem jednu pravu utakmicu, mislim da možemo daih dobijemo. Imam dobar osećaj. Očekujem pobedu - rekao je Miletić.

Crno-beli će i ovaj susret igrati bez publike, a dozvolom UEFA na stadionu će biti prisutna deca do 14 godina. Očekuje se da će oko 20.000 dece iz Srbije i Republike Srpske biti sutra na tribinama.

Meč između Partizana i AZ Alkmara igra se u četvrtak Humskoj od 21 sat.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija