• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2019

00:25

BILI SMO TAKTIČKI NEDISCIPLINOVANI! Milošević posle remija protiv AZ Alkmara: Nedopustivo je da primamo gol iz kontre sa igračem više!

Partizan

BILI SMO TAKTIČKI NEDISCIPLINOVANI! Milošević posle remija protiv AZ Alkmara: Nedopustivo je da primamo gol iz kontre sa igračem više!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je posle remija sa AZ Alkmarom u Ligi Evrope da je njegova ekipa propustila da pobedi, kao i da su dva primljena gola taktička nedisciplina

Partizan je na svom stadionu igrao nerešeno 2:2 protiv AZ Alkmara u prvom kolu Lige Evropa, a Milošević je ukazao na greške koje su crno-bele koštale tri boda na startu takmičenja.

- Opet smo propustili da pobedimo na našem stadionu, s obzirom na to da smo stvorili veliki broj šansi i sam razvoj situacije. Dobro je da smo došli u situaciju da nismo zadvoljni s bodom u Evropi -rekao je Milošević novinarima posle utakmice.

Strateg crno-beli je naveo da je nedopustivo da se primi gol sa igračem više na ovom nivou takmičenja.

- Opet smo loše počeli, ali kada smo došli do igre, bilo je mnogo lakše. Naišli smo na protinika koji želi da igra i ima izuzetan kvalitet u napadu, što smo mogli da vidimo. Znali smo da mogu da nam stvore probleme, ali kada vodite 2:1 i imate igrača više da primite iz kontranapda je nedopustivo. To je nešto o čemu treba da razmišljamo, jer to je deo taktičke nediscipline - rekao je trener Partizana.

On je kazao da ekipa ovaj meč mora što pre da arhivira, kao i da odbrana Partizana nije lošiji deo ekipe.

- Ne gledam tako, da je odbrana lošiji deo ekipe. U modernom fudbalu postoji faza odbrane i faza napada. Mi se kod drugog gola nismo branili kao tim i kao što sam rekao to je stvar taktičke discipline - kazao je Milošević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Joj

pre 4 godine

Cime da budete zadovoljni? 75% meca igrate sa igraca vise, gol iz penala i srecni odbitak od stativu zavrsi u mrezi, inace i to bi bile jalove sanse kao vecina, nista od ozbiljne zavrsnice. Az dva savršena kontranapada u par savršenih pasova i mat u dva poteza. Ucite kako se igra fudbal umjesto sto Ucite kako da se pravdate.

stanimirbrankovic

pre 4 godine

Pa Milosevicu izbaci Miletica iz tima ako nece da slusa,jesi trener ili je on trener.Daj utreniraj tu odbranu,vozu ih oni sinoc ko decu.Bruka od odbrane...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17