• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2019

20:35

ZVANIČNO! Pecarski više nije košarkaš Partizana, crno-beli objavili detalje raskida saradnje!

Partizan

ZVANIČNO! Pecarski više nije košarkaš Partizana, crno-beli objavili detalje raskida saradnje!

Podeli vest

Dosadašnji mladi krilni centar Partizana Marko Pecarski od danas i zvanično više nije vicešampiona Srbije, potvrđeno je na sajtu crno-belih.

Perspektivni košarkaš od početka priprema nije u sastavu crno-belih, a tokom leta su i klub i igrač izrazili stav da je za obe strane bolje da dođe do prekida saradnje.

Kako je igrač izrazio nezadovoljstvo svojim statusom u timu, a stručni štab njegovim igračkim razvojem i napretkom, obavljeni su razgovori nakon kojih je došlo do današnjeg sporazuma o prekidu saradnje.

Prema potpisanom sporazumu, Marko Pecarski je od danas slobodan igrač, a KK Partizan NIS će u slučaju da igrač ikada potpiše ugovor sa nekim klubom u NBA ligi, prihodovati 150.000 dolara na ime obeštećenja.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija