• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2019

22:08

OČEKUJEM EVROPSKI DERBI! Vazura: Zvezda ima dobar tim, ali mi smo u boljoj formi

Partizan

OČEKUJEM EVROPSKI DERBI! Vazura: Zvezda ima dobar tim, ali mi smo u boljoj formi

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura izjavio je da očekuje evropski derbi u preddstojećem sudaru sa Crvenom zvezdom (nedelja, 18.00), ali smatra da su crno-beli u ovom trenutku u boljoj formi od rivala

Crvena zvezda i Partizan se posle evropskih iskušenja za vikend vraćaju obavezama u domaćem šampionatu, a raspored u Linglong Superligi ih je spojio u nadolazećem kolu.

Prema Vazurinom mišljenju, Zvezda je bez dileme dobar tim budući da je učesnik Lige šampiona, ali da je forma na strani Partizana.

Nadam se pobedi. Zvezda je sigurno dobar tim, čim igra u Ligi šampiona. Tamo nema loših ekipa. Ipak, mislim da smo u boljoj formi i očekujem bolji rezultat po nas. Poslednji duel, u kupu, smo dobili, uvek idemo na trijumf. Nadam se da će biti mnogo navijača, zaslužujemo krcat stadion, jer oba kluba igraju UEFA takmičenja, zato očekujem evropski derbi - rekao je Vazura dva dana pred veliki okršaj sa Zvezdom.

Natha smo doveli bez pripreme i treninga

Izraelski vezista Bibras Natho je sa dva gola protiv AZ Alkmara pokazao da se radi o vrhunskom fudbaleru, ali da je doveden bez odrađenih letnjih priprema.

Prilikom dovođenja Natha, znali smo koga angažujemo. Naravno, nije spreman 100 odsto, došao je bez priprema i treninga. Tu je tek mesec dana, od čega je deset bio s reprezentacijom. Od njega očekujemo još više, trenutno nije fizički najspremniji. Videli smo odličnu igru i Umara Sadika, postaje sve bolji, a žao mi je što Asano nije iskoristio prilike. Igračima pristiglim kasnije potrebno je vreme da se prilagode - rekao je Vazura.

Operativac crno-belih je istakao da su sudijske greške sastavni deo fudbala duboko verujući da oni koji delegiraju arbitre znaju šta rade.

Mi se nikad ne pitamo ko će da sudi, tako da ne možemo ni da imamo, ni da nemamo, zamerke na izbor arbitra. Oni koji delegiraju sudije vrlo dobro znaju što je neko delegiran, zašto je neko na listi, zašto neko nije, zašto neko sudi derbi, zašto neko dosad nije to činio... To ostavljamo ljudima koji odlučuju, dobro znaju šta i kako rade. Voleo bih da se greške ne dešavaju. One su sastavni deo utakmice, normalno je da arbitar nekad pogreši, ali da li je grešio namerno ili ne,  trebalo bi da ostavimo nadležnim organima - izjavio je Vazura i dodao:

Pobeda bi nam mnogo značila. Čeka nas težak niz: Zvezda, Javor, Niš, pa Astana. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani, sve navedeno možda bude prekretnica u prvenstvo - rekao je generalni direktor crno-belih.

On je ipak morao da da svoj sud o ulozi arbitra Igora Stojilkovića u kreiranju krajnjeg ishoda na meču između Zvezde i Inđije prošle subote.

- Sramno mi je izgledalo suđenje na meču Zvezda - Inđija. Sramno, toliko mogu da kažem. Videćemo kakva će biti reakcija Sudijske komisije. Mi nismo izdali saopštenje povodom toga, stvarno nas ne zanima. Taj isti sudija je sudio deci Partizana u derbiju, vrlo dobro se zna na svakoj utakmici kako i šta se dešava - rekao je Vazura i zahvalio se deci koja su u četvrtak bila prisutna na stadionu protiv AZ Alkmara.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija